Muhammed Sahin
Sarı Üye
- 23 Ocak 2014
- 897
- 0
- 586
Bir sey cikmaz ya. (totem)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş UEFA içinde bir nevi onur-gurur meselesi yada şöyle diyelim güç ispatı meselesi haline geldi ,, alem-i cihana ibret vesilesi olacak bu işin sonu !
Bu haberle beraber forumda Fener'in cezalandırılacağına inanan azınlıklar olarak artık sayımız artmaya başlayacaktır.
Bunun için de son derece müsait bir ülkeyiz ve sonuna kadar hakederiz . Şunu tekrar söylemeyi kendime borç biliyorum. Toplu ceza almamıza kimse izin veremez , futbol bizim ülkenin afyonu gibidir. Zamlar bile bir ara milli maçlara denk getirir böylece tepki katsayısı düşerdi. Hadi Fener için gözümüzü kararttık diyelim Fener bir daha Avrupa'ya en yakın maçını Edirnespor'a deplasmana gidince oynar. Şikeci pisliklerin sonu geliyor.
söyle kardesim![]()
Sensiz olmaz bu konu diye cagirdim abi![]()
Küme düşmemesi gibi bir olay olamayacak zaten.Birden fazla düşecekler hatta.Uefa bu kritik yerde şikecilere ceza vermezse avrupada şikenin önüne geçemez bir daha ceza veremez.Yapanlar onlara vermediniz bize de veremeyeceksiniz der.ya düşecekler ya da Türk futbolu avrupadan 8-10 sene uzak kalacak.bu da yemez.
yoruldum be kardesim..ben anlatmaktan yoruldum millet anlamamaktan yorulmadi![]()
Bu haberle beraber forumda Fener'in cezalandırılacağına inanan azınlıklar olarak artık sayımız artmaya başlayacaktır.
"Nato kafa,nato mermer" diyen bosuna dememis abiSon kisi inanana ve anlayana kadar devam etmek lazim. Bazilari umudunu gercekten tamamen kesmis.