UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

Bu iş UEFA içinde bir nevi onur-gurur meselesi yada şöyle diyelim güç ispatı meselesi haline geldi ,, alem-i cihana ibret vesilesi olacak bu işin sonu !

Bunun için de son derece müsait bir ülkeyiz ve sonuna kadar hakederiz . Şunu tekrar söylemeyi kendime borç biliyorum. Toplu ceza almamıza kimse izin veremez , futbol bizim ülkenin afyonu gibidir. Zamlar bile bir ara milli maçlara denk getirilir böylece tepki katsayısı düşerdi. Hadi Fener için gözümüzü kararttık diyelim Fener bir daha Avrupa'ya en yakın maçını Edirnespor'a deplasmana gidince oynar. Şikeci pisliklerin sonu geliyor.

ne şekilde bize salça olarak gündemi değiştirecekler bakalım.

Bu haberle beraber forumda Fener'in cezalandırılacağına inanan azınlıklar olarak artık sayımız artmaya başlayacaktır.

Küme düşmemesi gibi bir olay olamayacak zaten.Birden fazla düşecekler hatta.Uefa bu kritik yerde şikecilere ceza vermezse avrupada şikenin önüne geçemez bir daha ceza veremez.Yapanlar onlara vermediniz bize de veremeyeceksiniz der.ya düşecekler ya da Türk futbolu avrupadan 8-10 sene uzak kalacak.bu da yemez.

Bunun için de son derece müsait bir ülkeyiz ve sonuna kadar hakederiz . Şunu tekrar söylemeyi kendime borç biliyorum. Toplu ceza almamıza kimse izin veremez , futbol bizim ülkenin afyonu gibidir. Zamlar bile bir ara milli maçlara denk getirir böylece tepki katsayısı düşerdi. Hadi Fener için gözümüzü kararttık diyelim Fener bir daha Avrupa'ya en yakın maçını Edirnespor'a deplasmana gidince oynar. Şikeci pisliklerin sonu geliyor.

Hocam ben bu mevzuda rahatım , üzerinde düşünülmeden söylenmiş bazı laflara pek takılmamak lazım ,,

ülkenin mevcut düzeninde başbakan aziz bile olsa bunu yapamaz çünkü daha evvelde yazmıştım fenerbahçe canandır ama rant-para CAN dır ,, en fazla direnirler ama bir yere kadar !

tüm haber ajanlara düstü yalniz..umarim bu seten jb gecmiyordur

Adalet bekliyoruz kul hakkı yiyenlerin cezalarını çekmesini bekliyoruz

718750.png

Küme düşmemesi gibi bir olay olamayacak zaten.Birden fazla düşecekler hatta.Uefa bu kritik yerde şikecilere ceza vermezse avrupada şikenin önüne geçemez bir daha ceza veremez.Yapanlar onlara vermediniz bize de veremeyeceksiniz der.ya düşecekler ya da Türk futbolu avrupadan 8-10 sene uzak kalacak.bu da yemez.

UEFA harbiden acımıyor bu işlerde yani örneklere bir bakınca anlaşılıyor . Hele bizim gibi ülkelerde gövde gösterisi yapıyor. Bizde de piyango Fener'e vurdu. Muharrem İnce'nin söyediği gibi bunların üzerinde Erman Toroğlu'nun ahı var , sırf kendilerini yalamadıkları için işine son verdikleri elemanların ahı var , şampiyonluğunu çaldıkları tüm takımların milyonlarca taraftarının ahı var , kalecisi ya da defansı mamalanan ve hiçbir şeyden habersiz mücadele eden diğer tüm temiz futbolcuların ahı var. Hiç kumpas falan demesinler sonuna kadar hakettiler.

Hadi inş adalet ya.

kaynak Trabzon, bence bosverin gidin..

Geri
Üst Alt