UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

Hocam ben bu mevzuda rahatım , üzerinde düşünülmeden söylenmiş bazı laflara pek takılmamak lazım ,,

ülkenin mevcut düzeninde başbakan aziz bile olsa bunu yapamaz çünkü daha evvelde yazmıştım fenerbahçe canandır ama rant-para CAN dır ,, en fazla direnirler ama bir yere kadar !

Bir müddet göstermelik direnecekler hatta basında şunu da göreceğiz. UEFA için hiçbir önemi olmayan kişiler işte avukat olur , basın sözcüsü olur bu tip saçma sapan adamlar atar yapmaya kalkacaklar . Bazıları da ciddiye alıp sinirlenecek fenerliler mutlu olacak falan . Kaya , Telegol'de aynen şunu demişti ''Ünal Aysal Fener'i tamamen bitirmeden rahat etmeyecek'' .Ünal başkan varken size başarı hayal . Hala şampiyonluk hayali kuruyorlar .Çocuklar inanmayın demiştik :sad007:

ünal aysal'ın fenerbahçe'yi batırması - ekşi sözlük

Haber tüm ajaslara düştü 2-3 gün içinde karar Uefa'ya gider.Herhalde ondan sonra Uefa Cas gerekçeli kararı açıklar.

Twitterda gördüm ''Aysal 2-3 sene şampiyonlar ligini garantilediği için bu kadar para harcadı diyordu.Başgan öğrendi bunu kesenin ağzını açtı :D

zannetmem..millet halen ntvspor´daki satilmislara inaniyor...

Aklıma şöyle bir şey takıldı; bu adamlar kendi kararlarıyla feneri fesh etse ve yeni bir kulüp kursa, amblemi, adı, yönetimi farklı. Mesela Fenerlibahçe SK diye, amblemi de çam dalı yapsa ne olacak? Şaka maka olur mu olur?

Edit: 4 küme aşağı düşeceklerine yalan dolanla yine en kötü 3.ligten başlarlarsa.

Kaynak neresi olursa olsun , bu kaçınılmaz bir son yani . Bugün olmazsa yarın muhakkak olacak .Özellikle son birkaç günde Sinan'dan tutun , Tff'deki bıyıklı amcaya kadar bu konunun gündemde olması da tesadüf değil .Siz kaynağı o kadar şey etmeyin arkadaşlar :D

çok yakında sedat doğanın sneijderin transferi açıklanırken ki yüz ifadesi olacak yüzümüzde.nedenini anlarsınız.:)

bu sezon böyle bitmeyecek demiştim,hala sözümün arkasındayım.
daha dün gece dedim.her hafta öyle midem bulanıyoki onların oynadığı maçlarda .. buna artık bi son verilsin

UEFA'dan sızdığı iddaa edilen bilgilere göre ;

Fenerbahçe 1 küme + -18 puan

Beşiktaş -12 puan Küme düşme yok

İBB -12 puan

Eskişehir -12 puan

Sivas 1 küme düşme - 3 puan

tüpcünün ceza yeme ihtimali varmi? bjk'de baskan oldugu sahte evrak falan olayindan. ancak böyle kurtulacagiz bu adamdan

İBB -12 puan

Eskişehir -12 puan

Bence Bjk'nin küme düşmeme ihtimali yok ve de Fener'in cezası az olmuş en az 3 küme deniyor...

Hocam ben bu mevzuda rahatım , üzerinde düşünülmeden söylenmiş bazı laflara pek takılmamak lazım ,,

ülkenin mevcut düzeninde başbakan aziz bile olsa bunu yapamaz çünkü daha evvelde yazmıştım fenerbahçe canandır ama rant-para CAN dır ,, en fazla direnirler ama bir yere kadar !

kac kere yazdik zaten murat..milyarlik futbol sektörünü tehlikeye atamazlar diye..bu stadlar niye yapildi?bu isten kimler pararyi götürdü?yüklenici firmalar yüzde kac komisiyon verdi?

Şemsiyeye az kaldi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sızma konusunda şüphelerim olsa da cezalar yaklaşık bu şekilde olur . Küme düşüp üstüne de eksi yiyecekler orası kesin zaten .Uefa için yeni bir gelişme değil, bunu 2 sene önce söyledi zaten ama bizimkiler küme düşmeyi anlamamış galiba yoksa sadece puan silmeyi ciddi ciddi tartışamazlar :asd:

İBB -12 puan

Eskişehir -12 puan

Aynı haberi bi yerde bende gördüm baya iddialı bir konuşuyordu

Kesin olmadığı için burda yazmak istemedim

İBB -12 puan

Eskişehir -12 puan

Aklı başında bir fenerli bu cezayı bugün kabul eder ,, bence UEFA amatöre kadar gidecek ceza istiyor bizimkilerle yapılan pazarlıktan bu çıkıyor ,,

Beşiktaşında cezası onandı şikesi kesin bence onlarda düşecek ama yukarıdaki yorumum gibi 2 büyüğü aynı anda düşürmeme uğruna bu şekilde puan tenzilatına gidilebilir ama avrupa kupalarından ilave ceza alacaklardır .

Bu arada bilgilerin kaynağı neresidir ?

Geri
Üst Alt