UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

sürekli aynı şeyleri söylüyoruz.noktayı ben koyayım.uefa elbette baskı yapacak ama mart ayın da onaylanacak 11 maddeden sonra gerekeni kendi yapabilecek.

sırf transfer yasağından siona sezon ortasında yapılanlar ortada.çene yormaya gerek bile yok.yoruldum.ok?

bir daha anlatir misin tam anliyamadim..:)

bu bes sene gitmiyelim zirvaligi..yada istenilen cezalar verilmedi diye fifa bize ülke olarak men verirse bu cezanin nasil isleyecegini biliyor musun?yalnis anlama akil vermek yada hava atmak icin sormuyorum kardesim..

Bizimkiler 5 sene diyor da, Milli Takım da dahil olmak üzere en az 8 yıl organizasyonlara katılamama durumumuz var. Yani bunun anlamı ülkede ki futbol sektörünü yok etmek demek zaten. Bu kadarını da göze almaları pek mümkün değildir herhalde.

Bizimkiler 5 sene diyor da, Milli Takım da dahil olmak üzere en az 8 yıl organizasyonlara katılamama durumumuz var. Yani bunun anlamı ülkede ki futbol sektörünü yok etmek demek zaten. Bu kadarını da göze almaları pek mümkün değildir herhalde.

is 8 yil ile bitmiyor zaten bora..millet bunu pek bilmiyor..Uefa/fifa tarafindan istenilen cezalar yerine getirilmedigi sürece bu cezalar bitmiyor,aksine uzatiliyor..yani ülke olarak cezayi yiyelim ama en azindan feneri kurtarmis oluruz diyemezler..

is 8 yil ile bitmiyor zaten bora..millet bunu pek bilmiyor..Uefa/fifa tarafindan istenilen cezalar yerine getirilmedigi sürece bu cezalar bitmiyor,aksine uzatiliyor..yani ülke olarak cezayi yiyelim ama en azindan feneri kurtarmis oluruz diyemezler..

Bana da sırf oy kaygısı sebebiyle fenerlilere şirin gözükme çabası gibi geliyor. Mesela yargıtay cezayı onadıktan 1 gün sonra bütün iktidar ve muhalefet liderleri yargıtaya demediğini bırakmadı. Yani bir nevi; "Bizim elimizden maalesef bir şey gelmedi yoksa dükkan sizin" tarzında açıklamalar yaptılar. Biri paralel yapıyı suçladı, diğerleri de iktidarı. Hani ihale bizden çıksın da kime kalırsa kalsın felsefesi. Olası küme düşme durumunda suçlu biz değiliz demeye getirdiler biraz.

Bana da sırf oy kaygısı sebebiyle fenerlilere şirin gözükme çabası gibi geliyor. Mesela yargıtay cezayı onadıktan 1 gün sonra bütün iktidar ve muhalefet liderleri yargıtaya demediğini bırakmadı. Yani bir nevi; "Bizim elimizden maalesef bir şey gelmedi yoksa dükkan sizin" tarzında açıklamalar yaptılar. Biri paralel yapıyı suçladı, diğerleri de iktidarı. Hani ihale bizden çıksın da kime kalırsa kalsın felsefesi. Olası küme düşme durumunda suçlu biz değiliz demeye getirdiler biraz.

zaten rte´nin bu sike olaylarini kalkan olarak kullandigini herkes biliyor..bu karmasa kendi pisliklerini örtmek icin bulunmaz bir nimettir..yapay gündem olusturmada kimse akp´nin eline su dökemez..

Ya Uefa herkese baskı yapıyor, ama sonuçta herkes kendinden sorumlu. Yani Uefa bu takımı düşür der, ama sen yapmazsan seni organizasyonlarından men eder. Adamlar kendi göbeğini kendi kesti işte. Bizde ki gibi dallanıp budaklanmadı 3 sene. Ha şimdi belki gene düşürün derler, onu bilemem tabi.

merak etme. turkiyede hic kimsenin ayiptir soylemesi .... yemez butun takimlarin, milli takim dahil man yemesine. eger oyle birsey olursa valla zatem cok fena kan dokulur ulkede... ilk basta fener trabzona deplasmanina hayatta gidemez ve o tipine soktugumunun tupcusu sokaga cikamaz hayati boyunca.

biz turk oldugumuz icin boyle seylere inanmiyoruz ama bunlar elinde sonunda kume DUSECEK. baska yollari yok. ve daha once bunu soylemedim ve soylemek yakismiyor ama tupcuden okadar nefret ediyorumki insallah bu yaptiklari cocuk/torunlarindan cikar. serefsizin oglu kopek.

ben bu olaylara inanmiyorum. peki o zaman niye yargitay kararlari red etmedi? peki niye tayyip bu sike dosyasinin baslamasina izin verdi? bunlarin hepsi bu akp/gezi parkindan once oldu. isteseydi kimsenin ruhu duymadan tayyip bu dosyayi durdururdu.

ben bu olaylara inanmiyorum. peki o zaman niye yargitay kararlari red etmedi? peki niye tayyip bu sike dosyasinin baslamasina izin verdi? bunlarin hepsi bu akp/gezi parkindan once oldu. isteseydi kimsenin ruhu duymadan tayyip bu dosyayi durdururdu.

Adamların amacı zaten ta en başında Aziz'i bitirmekti. Ne diye kendi başlattıkları davayı durdursun veya ne diye yargıtaya müdahale etsinler? Davayı bizzat kendileri başlattılar ama ceza aşamasına geldiğinde de üç maymunu oynadılar. Aziz'in ceza alması onların işlerine gelecek ama sırf tepkiden ve oy kaygısından dolayı ihaleyi başkasına yıkmaya çalışıyorlar.

Adamların amacı zaten ta en başında Aziz'i bitirmekti. Ne diye kendi başlattıkları davayı durdursun veya ne diye yargıtaya müdahale etsinler? Davayı bizzat kendileri başlattılar ama ceza aşamasına geldiğinde de üç maymunu oynadılar. Aziz'in ceza alması onların işlerine gelecek ama sırf tepkiden ve oy kaygısından dolayı ihaleyi başkasına yıkmaya çalışıyorlar.

azizi bitirmeye çalışsalar niye fenerbahçeyi katsınlar ?

atıyorum azizin evinde cinayet işlense ve aziz yaptı deseler bana inanmayacak bir adam gösterebilirmisin ? yada şirketleri dalavere yaptı rüşvet verdi deseler falan ? azizi bitirmek için fenerbahçe üzerinden vurmalarına gerek yok bunlar fenerbahçelilerin kamuoyunu yanıltmak için ortaya attığı bahaneler.

azizi bitirmeye çalışsalar niye fenerbahçeyi katsınlar ?

atıyorum azizin evinde cinayet işlense ve aziz yaptı deseler bana inanmayacak bir adam gösterebilirmisin ? yada şirketleri falan dalavere yaptı rüşvet verdi falan ? azizi bitirmek için fenerbahçe üzerinden vurmalarına gerek yok bunlar fenerbahçelilerin kamuoyunu yanıltmak için ortaya attığı bahaneler.

Şikeyi kendi hayrına mı yaptı adam, fener için yaptı. Yıllar yılıdır da bu şike olayları vardı ama hep üzeri örtülüyordu. Ne zaman ki Aziz ile padişah limoni oldular, o zaman düğmeye basıldı. Yani ortada kurunun yanında yaşta yanar gibi bir durum yok, sadece bunca zamandır göz yumulan şikeleri bu sefer Aziz'i de bitirmek adına gün yüzüne çıkardılar.

Şikeyi kendi hayrına mı yaptı adam, fener için yaptı. Yıllar yılıdır da bu şike olayları vardı ama hep üzeri örtülüyordu. Ne zaman ki Aziz ile padişah limoni oldular, o zaman düğmeye basıldı. Yani ortada kurunun yanında yaşta yanar gibi bir durum yok, sadece bunca zamandır göz yumulan şikeleri bu sefer Aziz'i de bitirmek adına gün yüzüne çıkardılar.

feneri korumak için "5 sene avrupaya gitmesek nolur" diyen başbakanmı ? yoksa başkalarımı ?

feneri korumak için "5 sene avrupaya gitmesek nolur" diyen başbakanmı ? yoksa başkalarımı ?

O söylem sadece oy kaygısından ve taraftar infialinden çekinerek söylenmiş bir söz. Fener taraftarına sempatik görünme çabalarından fazlası değil.

O söylem sadece oy kaygısından ve taraftar infialinden çekinerek söylenmiş bir söz. Fener taraftarına sempatik görünme çabalarından fazlası değil.

başbakan yanında uefa başkanı platini otururken söyledi bunu sen neden bahsediyorsun ? tff de feneri koruyan kim ? tüpçümü ?

başbakan yanında uefa başkanı platini otururken söyledi bunu sen neden bahsediyorsun ? tff de feneri koruyan kim ? tüpçümü ?

Ya kralı gelse yine yemez o işi yapmak. 5 sene ben Türk takımlarını Avrupa'ya göndermiyorum dediğin anda bütün ülke ayaklanır. Bu ülkede futbol siyasetten falan kat be kat önce gelir, bir daha ki seçimde barajı bile zor geçer bu sefer.

Ben padişah feneri savunmuyor demiyorum, savunuyor elbette. Ancak adam da öyle bir ego var ki, kişisel meseleleri için dünyayı yakar. Bizzat içinden çıktığı cemaate bile savaş açmış bu adam, fener de kimmiş.. Umurunda bile olmaz. Sadece stratejik, göz boyamaya çalışan söylemler bunlar, 11 senede ezberledik artık adamı.

UEFA adaletini göster hadi

Geri
Üst Alt