UEFA Trabzonspor Hakkında Soruşturma Başlattı!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Fenerbahçe'den flaş açıklama! Sarı lacivertliler, UEFA'nın Trabzonspor hakkında disiplin soruşturması açtığını duyurdu!

Fenerbahçe TV'den son dakika gelişmesi olarak verilen alt yazıda "UEFA, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine Trabzonspor hakkında disiplin soruşturması başlattı. 17 Temmuz'da UEFA Disiplin Kurulu bu dosyayı da görüşecek. UEFA, Trabzonspor'dan savunmasını istedi" denildi.

fbtv.jpg

Fenerbahçe: "UEFA Trabzonspor hakkında soruşturma başlattı" - NTVSpor.net

UEFA olsam Türkiye'yi derhal kovardım Avrupa'dan. Defolun gidin, kendinizi içinizde temizleyin, sonra gelin derdim. Adamlar işi gücü bıraktı bizimle uğraşıyor ülkemizdeki federasyonun basiretsizliği yüzünden.

Fenevliler biz yanacaksak siz de yanacaksınız yanına kalmaz diyerek açmış . Kararın 17 Temmuz'da verilmesi de ayrı bir detay .

Yani UEFA 17 Temmuz'da fenerbahçeye ceza verip Trabzonspor'a ceza vermezse UEFA tsli falan diyecekler . İkisi de ceza alırsa veya ikisi de cezadan kurtulursa bu en çok fbye yarayacak . Vay uyanıklar vay :)

Savunmasi basit trabzonsporun yazili belgeli hicbirsey yok.Tamamen hayal urunu seylerden ceza almazlar.Bu sikeci pislikler dusunsun asil 17 temmuzu

17 temmuzda onuda görüşsünler bakalım.

Türkiye olarak bizi Avrupadan atın diye çırpınıyoruz... Valla adalar iyi tolere ediyorlar.

Bizim Sturm Graz maçını ne zaman şikayet edecekler? Onun dışında şikeyi biz getirdik ya Türkiye'ye neden şikayet etmiyorlar bizi? Yiyorsa şikayet etsenize..

Sictilar futbola yemin ediyorum zevk alamiyorum artik futboldan.

cingıl bels

Bu soruşturmadan bir korkuları var ki şikayet etmişler.Bunlar cidden mal Uefa bütün ülkeyi men etse haklı

tapatalk

bize özellikle o dönem federasyon bünyesinde calisan ve aslinda sadece görevini yapan lütfi üzerinden ispiyoncu diyenler kendileri alenen ispiyonculuk yaptiklarini cümle aleme ilan ediyorlar

üstelikde $ike sucunun icinde olan sivasspor kulübünün baskaninin aciklamarina dayandirarak

ne bekliyolar uefa hee tamam mecnun dediyse dogrudur basalim trabzona cezayi mi diyecek

Bu soruşturmadan bir korkuları var ki şikayet etmişler.Bunlar cidden mal Uefa bütün ülkeyi men etse haklı

tapatalk

17 temmuzdan pek bekelentim yoktu ama şikeciler bu kadar panik olduğuna göre fena şeyler olabilir. UEFa nın tspor hakkında soruşturma açması sorun değil. en çok yazılı savunma alırlar ve kovuşturmaya gerek yoktur derler :)

Geri
Üst Alt