UEFA Trabzonspor Hakkında Soruşturma Başlattı!

UEFA olsam Türkiye'yi direk men ederdim. Bu ne arkadaş her 3.gün şunların dosyaları geliyor.

Iyi ışte ts tamamen aklanmış olur

@twtmel

Tff Trabzonu kume dusurup feneri komple aklasa kim sasirirdi?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

17 Temmuz'daki Fenerin küme düşürülmesi kararından sonra itiraz edecekleri hiç bir konu kalmaması için UEFA tarafından formalite icabı onaylanan soruşturma talebidir.

Bu olaylar şunun kanıtıdır: ceza geleceğini anladılar veya öğrendiler şenes erzik'ten ve diğerlerini de çekelim kuyu'ya.

Kendi savunmalarını yapamadılar yine tabi ;)

Her seferinde bizi şikayetçi diye ağızlarına sakız edenler. Ne olduda ispiyonculuga. Başladı.

Fenerin ne kadar pislik bir kulüp olduğunu bizim basketbolda cezalı oyuncu oynattigimizda herkes görmüştü.

Bu 3 temmuz olayı bizim başımıza gelseydi simdi BAL liginde sürünüyor olurduk,onun icin bu köpeklere acimamak lazım.

Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender

1/2) ÖNEMLİ BİLGİ: Londra'da yaptığım temaslar sonucu bir gazeteci aracılığıyla Fifa müfettişi Michael Garcia'ya şike dosyasını ulaştırdım.

Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender

2/2) Garcia, Fifa'nın Katar soruşturmasını tamamladıktan sonra şike dosyasıyla ilgileneceğini ve soruşturma başlatabileceğini iletti.

FIFA da olaya el atacakmış .

harbiden artık futboldan soğudum :confused: feneri kurtaracağız diye ülke futbolu yerle bir ediliyor ve kimseden tık yok

yahu ıkısıne de bısey cıkmayacak sallayın gecın sunları bıktım bu pıslıklerden...takımımızda hıcbısey bellı degıl onu dusunmek lazım bıraz..

Keşke bizi de şikayet etselerdi Sturm Graz maçını delil göstererek. :D

Oğlum madem süreç bitti ne diye kaşıyıp duruyorsunuz lan konuyu vallahi salak bunlar :D Bakın şimdi daha antuya girmedim ama orada şunu okuyacağımdan eminim.

Aha soruşturma açıldığına göre demek ki UEFA da şike yapmışlar diyor. Bunlar kesin düşecekler ehehehahhd.

Tapeleri kabul etmeyip, paralel diyenler ayni tapelerdeki konusmalardan mi sikayet etmisler?

Allah belanızı versin 2011 temmuzunda şerefsizleri düşürseydiniz ertesi sene yine çıkarlardı ama cezalarını çekmiş olarak dönerlerdi ve şu lanet şike sürecide kapanırdı şikeci köpekler ve yandaşları yüzünden 3 senedir ülke futbolu dibe vurdu

Iyi iyi şike muhabbeti kapanmasın kim ne yaptıysa çıksın ortaya.

ülkede adalet olsa toplu men yiyelim diycem ama yok

toplu men durumunda hem fbye hem tffye dava açar dünyanın parasını alırdık

Geri
Üst Alt