- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
UEFA olsam Türkiye'yi direk men ederdim. Bu ne arkadaş her 3.gün şunların dosyaları geliyor.
Sonu oraya gidecek zaten. Bu ülkede küme düşme olmaz.Gerekirs 5 yıl avrupadan men alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA olsam Türkiye'yi direk men ederdim. Bu ne arkadaş her 3.gün şunların dosyaları geliyor.
2 sininde cani cehenneme. bize bişey olmasin yeter.
O Trabzonlularda az degil haa. Adamlar en az bu Fenerliler kadar salak. Yok her yerde söylerler tüm kentimiz futbol hastasi diye.
Sonra gidiyorsunuz secimlerde sizin hakkinizi yiyenlerin basinda giden herifin partisine rekor oy veriyorsunuz. Vallah onu bunu anlamam bunlara hersey müstehak. Düsseler bile kendi suclari. Senin hakkin yenilsin ve sen bugüne kadar buna karsi radikal bir girisimde ve durusta bulunma.
Icraatleri yok mu, tabi var ama cok yetersiz boyutta kaldi hep. Kulüp bir halt yapmiyor bakiyorsun bir kac Trabzonlu Trabzonspor severi adamlar ve avukatlar bu isi kendi caplarinda eline aliyor. Tabi onun da ne kadar ise yaradigi muamma.
Bir gram bile acimiyorum bu hamsi beyinlilere.