UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:1 | Türkiye 0-1 Fransa | MS | 25 Eylül | ATV

Orta sahasız iyi bile oynadık ismail ve salih iki tane ayaksız panik kafası yerde topçu

Herif kadrajda yok lizbon maçında da aynısını yaptı çok geç çıkıyor toplara
Tamam da İsmail'i niye aklama çabasına girer gibi o ne alaka Uğurcan leş atıyor diye yazıyorsun onu anlamadım

Pozisyonun kırmızı olduğu bile tartışılır ama o pozisyonun İsmail'in yüzünden olduğu belli

Tam çıkarken kaptırdık topu

Arda güler şaka maka korkunç bir topçu olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam da İsmail'i niye aklama çabasına girer gibi o ne alaka Uğurcan leş atıyor diye yazıyorsun onu anlamadım

Pozisyonun kırmızı olduğu bile tartışılır ama o pozisyonun İsmail'in yüzünden olduğu belli

Tam çıkarken kaptırdık topu
yav ne aklayacağım ismailin menajeri miyim banane, çıkması lazımdı topa kadraja bile girmiyor defans arkası toplarına onu dedim.

Cokta kötü degildik fransadan tipik kendi salakligimizdan golü yedik. Ugurcan sonra apo. Cok hata yapiyorlar son zamandir savunmadan cikarken.

Fransa mi cok kotuydu biz mi biseyler oynadik anlamadim. Oyle aman aman kotu de degildik Fransa da iyi degildi. Daha kotu bekliyodum bizimkileri ama oyun kotu degildi. Hakan yokken Arda baya baya tek basina sirtlayabiliyomus takimi. El freni Hakan oynamasin bi daha mumkunse. Ayrica Salih essegi 5’e 4 giden atakta ceza sahasi disindan sut cekeceksen atacan o golu. Yaninda 2 tane bos kosu atan adam varken mal gibi kaleye vuruyo herif.
Santrfor problemi cozulse su takimda baya ilerleme olacak da bi turlu cozulemiyo. Gol atma konusunda cok problemli olmaya basladi takim. Mevki devşirmelerinden de vazgecilmeli artik. Kim forvetse o oynamali Baris-Kerem falan gecmemeli artik forvete. Deniz mi var Deniz, Enes mi var Enes oynasin kanattan bozma forvet olmuyo iste. Dunyada su devsirme mevki isini Galatasaray ve Turk milli takimindan baska yapan takim da yoktur ha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koca milli takımda toplasan 6-7 oyuncu var geri kalan kazma çer çöp

herif ülkedeki ligin dinamiklerine,baskısına göre oyuncu cagırıyor hatta buna göre degısıklık yapıyor misal siyasal islamcı sahaya sıçsada banko oynuyor

Geri
Üst Alt