UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:1 | Türkiye 0-1 Fransa | MS | 25 Eylül | ATV

Forvet hattında, forvet hariç herkes oynuyor.

Bu Kerem denen halı saha topçusunda ne görüyorlar anlamıyorum. Zamanında bizde oynarken de burada çok kişiyle tartıştım. Ya ben futbolu bilmiyorum, yada onlar.

Maçta hücum anlamında rakibe sorun çıkaran tek adam Arda idi. Bazen daha hızlı pas verebileceği pozisyonlar vardı belki de ama diğer oyuncular hiç top tutamadı bir tek kendisi topu ilerde tutabildi. Deniz Gül belki oynasa ekstra bir top tutan bir oyuncumuz olabilirdi. Can bu maç hiç iyi değildi, Barış anlarda iyiydi ama genelde onun yerine Yunus olsa kanatta o da iyi olabilirdi.

bizim için uğurcan, apokerim, b.alper adına barca öncesi prova maçıydı ama fransada pek bastırmadı. bardakçı kötü değildi.

Fransa Milli Takım'ı kontrollü oynuyo genel olarak ve Montella'da 60 Dk'ya kadar Takım'ı direndirebiliyo.Bence 0/2 olabilir bu Maç yav 😃
😃
images

Arda oldu ama hala eksikleri var ciddi

Arda’yi cok begendim bu mac. Arsenal sene sonu Odegaard yerine cekmeli kanimca.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray iyiyse milli takım iyidir biz iyi değilsek imkanı yok milli takım top oynasın.
uğurcan abdülkerim barış iyi değildi
Zaten forvet yok yıllarca milli takımın forvetini biz veriyorduk yabancı alınca artık milli takımda da forvet kalmadı .
Ardayı herkes beğenmiş bir ben beğenmedim galıba 4-5 kere topuk pası vermeye çalıştı kaptırdı topu ara pas yok sut yok neyini beğendiniz
Zeki iyiydi keşke singo yerine zekiyi alsaydık bu forumda linc edilmişti zeki

En azindan beraberligi hak etmistik

Bence bayagi dengeli bir oyun oldu

Bireysel performanslar belirleyici oldu

Baris,abdulkerim ve ferdi formsuz

Can ise bana göre oynamayi hak edecek durum da degil

montella ismail kartal'ın iyi ikamesi olurmuş. herif hakikaten hiç maçı kazanmayı hayal etmemiş, mucize olup yemezsek kaza kurşunu belki atarız demiş. ki o herif en azından kulüp hocası sen bi de milli takım hocasısın. bari yedikten sonra arda'yı ortaya çekip yunus'u ataydın da bi planlı gol şansımı olsaydı. herif şu devirde 90 dakika barış özbek-mustafa sarp izletti. can'ın casper gibi oynarken 70 dakika barış'la pozisyon değiştirmesine girmiyorum bile. sanki 9 numara giroud oynuyo da kıpırdamayacak, zaten alayı yama diye oynuyo bari yerlerini değiştirseydin de barış'ın patlayacılığından faydalansaydık.

montella da ismail gibi yakışıklı puan kaybetti gururludur şimdi. altın jenerasyon diye çıktığımız yolda çok sevimli bi rehhagel yunanistan'ı olduk. baştaki rum tohumu çok keyiflidir.

54'de gol yiyorsun ve gole ihtiyacın var ama kadrodaki tek as forveti 90+3'de oyuna alıyorsun.

Son düzenleme:
hocanın gayet iyi hazırlandığı maç olmuş

kalite biraz yüksek olsa yenilmezdik

yav ne aklayacağım ismailin menajeri miyim banane, çıkması lazımdı topa kadraja bile girmiyor defans arkası toplarına onu dedim.
Uğurcan DK'dan beri kötü zaten. Sporting, Ts maçlarında da yazmıştım da ''İsmail yüzünden olana bak'' mesajıma ne İsmail'i gibi bir cevap yazınca öyle bir cevap yazmak zorunda kaldım ben de.

O pas hatasını bizden biri yapsa onu yazardım.

Uğurcan ceza sahası dışına çıkıp topları süpürecek bir kaleci değil maalesef Ts'deyken de çok malca işler yapıyordu böyle

Montella "Can Uzun müthiş bir maç oynadı" demiş.

Geri
Üst Alt