UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:2 | Türkiye 1-4 İtalya | MS | 28 Eylül | ATV

Gsc bu seferde Barış ve Eren'e taktı. Sahada milli takımda 1 tane iş yapan adam yok orta saha yok gibi, stoperler evlere şenlik. Sol stoperin kademesine mecbur Eren gidiyor ama suçlu da o oluyor. Barış zaten ileride tek başına top alsa bile yapacağı bir şey yok yine de suçlu o oluyor. Vay arkadaş.
şükür bülent usluyla falan aynı paydada buluşup sadece gslilere nefret kusmuyoruz

allah akıl fikir versin

nedim sertel'in yorumlarını hayretle okuyorum
bi görsem var ya çıtır çıtır yicem biliyo musun

gs maçı olsaydı 0-2de söve söve kapamıştım ama şimdi keyifli keyifli maç izliyom son düdüğe kadar da izlerim pek umurumda değil valla milli aralar artmalı , gerekirse ligler dursun uzun süre milli ara olsun süper valla

Fatih hocam bir koşu aşağı inip soyunma odasında 5dk takılırsa belki kendimize geliriz.

Ağır zeminde kadife ayaklı topçularımız zorlandı haliyle

İtalyan aygırları için müsait bir ortam vardı Apo ve İsmail gibi iki dirençli topçu da olmayınca rezalet oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bosver rts bazi adamlarin topcu olmadıkları gözümüze gözümüze sokulmali. GSli, fbli, bjkli ayrımı olmaksızın.
Eren'e niye taktın yav

Tamam defansı iyi değil de önündeki Can bir kere geri gelmedi yenen 3. golde de içeri gitmesi normaldi stoper bölgesi bomboş kalmışken

eren defansif olarak kötü normalde de takım iyiyken sırıtmaz

sporting maçında bile sıkıntı yaşamamıştık pek o taraftan

yerli rotasyon topçusu işte saçma sapan herkesi yemeye çalışmalar baydı 20 kişi gönderilmeli sorsan

Eren'in suçu yok. Önde oynayan Can ve Arda adam takip etmiyor rahatça çıkıyor rakip 2 pasla. Bizim maçlarda 1 kişi adam takibini bıraksın çorap söküğü gibi dökülüyor takım. Milli takımda 2-3 kişi böyleydi ilk devre. Oğuz desen neden sahada orası şüpheli. Ne savunma yapabiliyor ne hücum.

Rakip de aç topçulardan kurulu top oynamaya çıkmışlar.

Geri
Üst Alt