Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris beni gicik ediyor. GS"de rezil oynuyor bu sezon ve devamli oynatiliyor.Gsc bu seferde Barış ve Eren'e taktı. Sahada milli takımda 1 tane iş yapan adam yok orta saha yok gibi, stoperler evlere şenlik. Sol stoperin kademesine mecbur Eren gidiyor ama suçlu da o oluyor. Barış zaten ileride tek başına top alsa bile yapacağı bir şey yok yine de suçlu o oluyor. Vay arkadaş.
Adamların suçu olmayan pozisyonda bile adamlara sallıyorsunuz. 3. golde sol stoper alması gereken adamı boş bırakmış mecbur orayı kapatmış Eren ama suçlu o oluyor bu nasıl mantık acaba? Ortada milli takımdan iyi oynayan yokken tüm suçu bizim 2 oyuncuya yüklemeliydim doğru.Bizim oyuncuları korumaya bırak Allah'ını seversen , bir tanr iyi oyuncu yok zaten bizim oyuncularımız kötüyse göze daha çok batması normal. Sezon başından beri hangisi iyi? Sanki bizim takımda iyiler de burada mı kötü oldular?
İkiside bir cacık oynamıyor bu sezon , ne yapacağız övelim mi şimdi?

Maç özelinde yorumluyorum bence Eren'e kesilecek bir ihale yok bu maçtaDefansi iyi degil, hucumda yaptigi tek sey geri pas vermek. Daha ne olsun rts. Sadece bu maçlık degil ki. Yerli topcular dandik anadolu maclariyla topcu sanılıyor seviye biraz yükselince %98i zortluyor.
Neyse simdi milletle uğraşmak istemiyorum burada keselim![]()

Güldürüyon çok beni .
Ayni fikirdeyiz rts ben de keremi su macta izlemeyi cok isterdim. Mesela orkun-salih orta sahası cok güldürüyor. Herifler bu ikiliyi tek pasla delip geçiyorlar.Maç özelinde yorumluyorum bence Eren'e kesilecek bir ihale yok bu maçta
Genel olarak dediğin gibi zaten ona itirazım yok
Gsliler oynamasın rakipler de laf edecek bir şey bulamasın kafa rahat olsun derken konu daha çok açıldı![]()
alternatif yokki milli takımın eti ne budu ne yav gs mi bu sanki 2-3 tane genç yetenek avrupadaki takımlar adam edince millet dünya kupası almasını bekliyor takımınDoğruyu söylemek gerekirse A ligi bizim olmamız gereken yer değil, biz daha çok B ligi takımıyız senin öyle İtalya, Fransa İspanya vs gibi ülkelerin sahip olduğu bir futbol ekolün yok.
Kaç senedir Dk'ya gidemeyen takım futbolun basit prensiplerini yerine getirip skor yapabiliyor ilk yarıdan. Bizde herkes normal formunun üzerinde performans verecek ki maç alalım bu takımlara karşı. Montella da niye durduk yere sistemi değiştiriyor onu da çözmüş değilim.
Hakan ve Kenan sakat olabilir o zaman onların alternatifleri kimse onlarla çık.