UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:2 | Türkiye 1-4 İtalya | MS | 28 Eylül | ATV

Apo nun ölüsü 11 oynar... yerine kimi koyarsan koy böyle oluyor... formu kötü olabilir ama hiçbir zaman ozan gibi falan sırıtmaz... ne yorum yapıldı bilmiyorum ama orta saha bktan kalan hiç kimse de oynayamaz orta saha rezil olunca... çık pres yap desen yok orta sahayı kapla desen yok. Kaleci desen 2. Golde hatası çok büyük... zemin desen rezil... herşey bktan iken sen forvet olmayan topmturamayan barıştan forvet yaratmaya çalışıyorsun... Ulan fizik ile mücadele edebilecek top bile atamıyorsun ne bekliyorsan ondan.

Adamların suçu olmayan pozisyonda bile adamlara sallıyorsunuz. 3. golde sol stoper alması gereken adamı boş bırakmış mecbur orayı kapatmış Eren ama suçlu o oluyor bu nasıl mantık acaba? Ortada milli takımdan iyi oynayan yokken tüm suçu bizim 2 oyuncuya yüklemeliydim doğru. :cigara:
Tüm yükü iki oyuncuya yikanlar kim onlara söyle. Ben ikiside (bidim oyuncularımız olduğu için) bir cacık oynamıyor dedim hele Eren defans bile değil. Eren'in durumu sistemle alakalı da değil herif direkt yetersiz.

Fransa 8.liginden Erenin oynadığı topu oynayacak 1 milyon sol bek bulursun yerli kuralı garabeti acil kaldırılmalı

Gol olmayan 2 pozisyon var, yediğimiz 2 golü açıklayan
Biri; defansa yerleşmişiz ama ozan kabak adamı takip ederek iralya yarı sahasına kadar gidiyor orada faul yapıyor ve oraya kadar kendi arkadaşlarını bile geride bırakarak rakibi takip ederek çıkanın stoperimiz olduğunu anladık
Diğeri de yine rakip top istiyorum diye kendi ortasahasına kadar yaklaşıyor, arkasında ozan yerini terk ediyor arkası bomboş kalıyor

2 gol de, eren yerini terk eden ozanın boşluğunu kapatmaya çalışırken kendi yerinin boş kalmasıyla geldi
Abi göbekten gelip cocuk doğurtuyor adamlar resmen

Ortasaha bu kadar musade etmemeli

Yoksa apokerim ve davinson hep one çıkıyor

Ozan, zeki, salih, can, oğuz
Bunlar milli takım oyuncusu olamaz zaten
Barış da forvet değil

2 gol de ozanın yerini terk etmesinden geldi

Milli araların tat kaçırıcılık seviyesi :

24935 (6).webp

Barış Alper 50 milyon euro leyn

İşinize gelirse

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi