UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:2 | Türkiye 1-4 İtalya | MS | 28 Eylül | ATV

Baris sezon sonu degil devre arasi göndermek lazim. Ben bu kadar bir topu harcayan adam görmedim. Bunu gören pardon görmeyen hoca da hoca felan degil.

Hucumda yerlestigimiz anda oyuncu sokmamiz gereken yerse bi tane oyuncumuz yok. Hakem bizim futbolcularin olmasi gereken yerde duruyo sacmaliga bak ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafanız mı güzel şu havada şu zeminde şu dakikada futbolcuların kararlarını mı sorguluyorsunuz

Ft spikerden onay bekliyor. Hocam iyi misin.

Kayode'yi de bizim milli takıma karşı beğendik gibi onunda defansı sıkıntılı sanki. Deniz girse keşke artık bu zemin varken onu oynatmamak saçma. Barış- Deniz değişikliği olsun da Barış'ta yoruldu zaten bir şey olmasın.

Sahaya patates eksek bir aya kalmaz hasat ederiz gibime geliyor.

Barış sağ bek oynasa çok iş yapar. Kariyerini mahvedecek ilerde oynamaya devam ederse. Sadece hız ve güce dayalı oynuyor. Teknik filan -1.

degısıklık konusunda okan hocanın kopyası bu adam dakıkaları bile aynı.

Ozan, Apokerim'den iyi bir stoper değil. O nedenle ilk 11 için düşünülmez.

Şimdi şu maç montella olmasa ne kaybederdik abi

Forvet yokken bile Denizi almıyor herif yemin ederim ben olsam stadı terkederim

Sol stoper olsun

Seneye Dao devam etmez ayrıca, etmemeli de. Billurlu bi sol stoperle beraber sağ stoper gayet oynar abi junior değil bu adam
O kadar iyi olduğunu nerede gördünüz ki zaten oynadığı seviye belli. Neyi çok iyi yapıyor mesela?

3 fark var hala 9 numara yerine tutucu orta saha atıyo herif. mussolini'yi de at gözlüğüne bastığım

Geri
Üst Alt