UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:2 | Türkiye 1-4 İtalya | MS | 28 Eylül | ATV

Kacirdigi gole bak essegin. Kopenhag-Bayern maclarindan bi pasaj sergiledi avel Kerem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puhahahahahabahahahahaha

Kepaze herif. Daha da beter ol ********************* lalesi

Sakatlıklarla çok fazla boğuştu

Fiziğini iyi kullanıyor pozisyon alması iyi çok da ağır değil hava toplarında da iyi

Her şeyi en az orta seviye yapabiliyor, ve yerli oyuncu.
İşte güzel özetledin, hiç bir özelliği üst düzey değil yani bizim takım bu tarz oyuncularla seviye atlayamaz. Zaten sistem takımı olmadığımız için oyuncuların bireysel yeteneklerine bakıyoruz haliyle herşeyden 6 not alan oyuncu değilde bazı özellikleri 8 olan oyunculara bakmalıyız.

Yerli-yabancı durumundan farklı bu yorumum.

okan buruğun bu heriflerle neler başardığını görün he iyice 6 pastan auta atan keremle barışla falan ambargo koyuyor hocam

Arda şutuna güvenmiyor herkesi çalımlamaya çalışıyor ulan kaç tane müsait pozisyon geldi

En üst lige çıkmışsın, en prestijli takımlarla oynuyorsun. En iyi zeminlerinde oynat da futbol izlesin insanlar. Rezalete imza attılar yine.

Ozan kötü demiyorum ki ama Sanchez ile mukayese bile etmem
Sanchez ilk geldiği motivasyonda değil bunu görüyoruz. Yoksa kumaş olarak tabiki kıyas kabul etmez.

Fazla savruk. Bu kadar hata yapmıyordu, bence aklı başka yerde. Seneye kendisinden verim alabileceğimizi düşünmüyorum.

Sanchez ilk geldiği motivasyonda değil bunu görüyoruz. Yoksa kumaş olarak tabiki kıyas kabul etmez.

Fazla savruk. Bu kadar hata yapmıyordu, bence aklı başka yerde. Seneye kendisinden verim alabileceğimizi düşünmüyorum.

valla ne yalan söyleyeyim Van Dijk gibi bi adam gelse Sanchez ile müthiş olurlar.

Geri
Üst Alt