Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.856
- 4.553
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis aslında çok sakindim..Maçıda işim olduğu için yarım yamalak izliyorum..Yav davinson tartışılacak adam değil. Göz var nizam var. Adam Abdülkerim ile tandem olduğu zaman, Abdülkerimin alanını da kontrol etmeye çalışırken bocaliyor. Yakın zamanda jakops ile tandem oynadığı maçtaki davinson performansına ağzımız sulandı. Okan buruk Abdülkerime ne zaman özgürlük vermeyi keser ve defansta boşluk yarattirmazsa, davinson X3 performans
Sakın hocam
fırsattan yararlanıp okan hocamı kovarak montella ile anlaşalım
Atamayla gelen atamayla gider.Bizim ulkede neden kimse İstifa etmiyo? Ayip mi olm istifa etmek? Bu kadar mi meraklisiniz paraya koltuga? Ne onursuz gurursuz adamlarsiniz ya. Yapamiyosaniz birakin gidin be karaktersiz herifler. Avustralya ve Paraguay maclarindan sonra kovulmasi gereken Montella’yi Fransa-İtalya maclarina cikartiyolar akil alir gibi degil.Futbolun f’sini bilmeyen isi gucu ona buna racon kesmek olan mafya bozuntusu federasyon baskani olursa o ulkede futbol mu olur zaten.Ulan bi ulkenin hic mi biseyi duzgun olmaz arkadas. Defolun gidin ya defolun gidin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BiziHatırladığım kadarıyla İtalya en son kimi yenmişti gerçekten hatırlamıyorum var mı hatırlayaniniz?
?olm deniz gul acayip gereksiz biri degil mi yav
yok yere orayi isgal ediyor herif
Yunusun bu ağır zeminde oynamaması bize yararYunus'a şu iki maçta 1 dakika bile süre vermeyen TD'nin ancak kalıbına tükürmek düşer bize.
AfiyetleUlan bu lavuklardan 4 tane nasıl yediniz