UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:2 | Türkiye 1-4 İtalya | MS | 28 Eylül | ATV

Bugünden sonra Bursa'yı kıtır kıtır doğrarlar sezonun geri kalan maçlarında herhalde.

Yav davinson tartışılacak adam değil. Göz var nizam var. Adam Abdülkerim ile tandem olduğu zaman, Abdülkerimin alanını da kontrol etmeye çalışırken bocaliyor. Yakın zamanda jakops ile tandem oynadığı maçtaki davinson performansına ağzımız sulandı. Okan buruk Abdülkerime ne zaman özgürlük vermeyi keser ve defansta boşluk yarattirmazsa, davinson X3 performans

Sakın hocam
Reis aslında çok sakindim..Maçıda işim olduğu için yarım yamalak izliyorum..
Yahu o ardayı alkışlayıp diğerlerini yuhlayınca dellendim..
Bu kadar aptal taraftar bu kadar yalama taraftar olamaz arkadaş.Orada oynayan oyuncuları bu şekilde ayırmak en hafif tabirle utanmazlıktır.

fırsattan yararlanıp okan hocamı kovarak montella ile anlaşalım
HOYgjpoXgAA9qX_.webp

bu arada şöyle iyi birşey oldu

biz hangi hocayı getirirsek getirelim bu maçları bu kadroyla kazanamazdık

dünya kupası sonrası temizlik gerekiyordu ve uzadıya en azından bu bomba bu hoca ve tffnin elinde patladı

Bizim ulkede neden kimse İstifa etmiyo? Ayip mi olm istifa etmek? Bu kadar mi meraklisiniz paraya koltuga? Ne onursuz gurursuz adamlarsiniz ya. Yapamiyosaniz birakin gidin be karaktersiz herifler. Avustralya ve Paraguay maclarindan sonra kovulmasi gereken Montella’yi Fransa-İtalya maclarina cikartiyolar akil alir gibi degil.Futbolun f’sini bilmeyen isi gucu ona buna racon kesmek olan mafya bozuntusu federasyon baskani olursa o ulkede futbol mu olur zaten.Ulan bi ulkenin hic mi biseyi duzgun olmaz arkadas. Defolun gidin ya defolun gidin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altay‘in ne isi var milli takimda ya herif fenerden zil takip kovuldu bugun yedirdigi goller de skandal

Hatırladığım kadarıyla İtalya en son kimi yenmişti gerçekten hatırlamıyorum var mı hatırlayaniniz?

Bizim ulkede neden kimse İstifa etmiyo? Ayip mi olm istifa etmek? Bu kadar mi meraklisiniz paraya koltuga? Ne onursuz gurursuz adamlarsiniz ya. Yapamiyosaniz birakin gidin be karaktersiz herifler. Avustralya ve Paraguay maclarindan sonra kovulmasi gereken Montella’yi Fransa-İtalya maclarina cikartiyolar akil alir gibi degil.Futbolun f’sini bilmeyen isi gucu ona buna racon kesmek olan mafya bozuntusu federasyon baskani olursa o ulkede futbol mu olur zaten.Ulan bi ulkenin hic mi biseyi duzgun olmaz arkadas. Defolun gidin ya defolun gidin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Atamayla gelen atamayla gider.

Şu leş İtalya'dan 4'te ancak bizim reziller yerdi.

mac oldu gunu bil miyordum
bil seydimde izle mezdim

Ulan bu lavuklardan 4 tane nasıl yediniz

Ali Turanın antremanda kendi kalesine attığı gol gibi maç

Geri
Üst Alt