İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.503
- 3.279
- 1.523
oğuz'un oynadığı takımı bilmesem de direkt galatasaraylı derdim. yetenek hariç bi sporcuda olması gereken tüm özellikler mevcut.
Eren'in şut deneyen versiyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oğuz'un oynadığı takımı bilmesem de direkt galatasaraylı derdim. yetenek hariç bi sporcuda olması gereken tüm özellikler mevcut.
Bu maç iyi değildi Arda son 10 dakika bir şey yaptı. Lakin milli takımın en yetenekli oyuncusu olduğu bir gerçek.Arda iki macin da en iyi topcusuydu. Sadece bizim ekibin degil maclarin.
Yav davinson tartışılacak adam değil. Göz var nizam var. Adam Abdülkerim ile tandem olduğu zaman, Abdülkerimin alanını da kontrol etmeye çalışırken bocaliyor. Yakın zamanda jakops ile tandem oynadığı maçtaki davinson performansına ağzımız sulandı. Okan buruk Abdülkerime ne zaman özgürlük vermeyi keser ve defansta boşluk yarattirmazsa, davinson X3 performansAdam Kolombiya milli takımında kaptan. Kötü oyuncu olsaydı asla olamazdı. Sahada onu yöneten birisi eksik. Muslera bizdeyken o işi hayet güzel yapıyordu.
Sakın hocamGenel taraftar profiline bakıyorum yönetici profiline bakıyorum ne klüp ne milli takım düzeyinde bizden hiçbir halt olmaz
Uğurcan normal gol yedi diye topa tutuldu yahu.Heleki bizim iş bilmez taraftara ne demeli.Ama yok arkadaş bu ülke futbolından cacık olmaz cacık..
Arda iki macin da en iyi topcusuydu. Sadece bizim ekibin degil maclarin.
Morinyoya denk gelmesi kotu oldu alonso buyuk şanstı. Şu realdeki igrenc ortamdan kurtulabilse muthis olacak.Dünya futbol tarihinin en iyi 50 on numarasından biri olacak futbolu bırakınca , bir renktaşımız da sağ kanat oynasın falan yazmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz daha kuvvetlenmesi lazım.Morinyoya denk gelmesi kotu oldu alonso buyuk şanstı. Şu realdeki igrenc ortamdan kurtulabilse muthis olacak.
Yeterince kuvvetlendi bence tek eksik düzenli oynaması artık. 11 tane iki mücadele kazanmış bugünBiraz daha kuvvetlenmesi lazım.
fırsattan yararlanıp okan hocamı kovarak montella ile anlaşalım
FT: Büyük maçlar büyük topçularla oynanır.