Klasik Nedim ne yazikki. Manipulasyon konusunda çok iyiBen de bi kere bu yuzden eleştirdim ama Nedim Sertel "kurtaramayacaği topa niye uzansin"gibi muthiş bir cümle kurmustu
Klasik Nedim ne yazikki. Manipulasyon konusunda çok iyiBen de bi kere bu yuzden eleştirdim ama Nedim Sertel "kurtaramayacaği topa niye uzansin"gibi muthiş bir cümle kurmustu
2. golde Uğurcan'a hata mı buluyorsunuz?Ben de bi kere bu yuzden eleştirdim ama Nedim Sertel "kurtaramayacaği topa niye uzansin"gibi muthiş bir cümle kurmustu
o zaman da alamazdın ya onların başkan şerefsiz baya.Bizden 40 isterdi 15e vermiş keza şu mouzakatis midir nedir onu ben burada söylemiştim o zamanlar bile burada birkaç kişi 30-40 isterler demişti ama onu bile 15e vermiş hırbo kılıklı herifO tren kaçtı Yunanistan'da oynarken alacaktın
ederson kovaladılar maaş yüksek isteyince son gün uğurcan'a muhtaç kalıp 30m verdileryabancı sınırı olmasa bence alırdık onu
sınır var diye uğurcanı aldı dursun
Kaleciyi 25'e diğer orta sahayı 15'e vermiş ama orada başka işlerde vardır. Haberlerde 30-40'lar konuşuluyordu çünkü hep.o zaman da alamazdın ya onların başkan şerefsiz baya.Bizden 40 isterdi 15e vermiş keza şu mouzakatis midir nedir onu ben burada söylemiştim o zamanlar bile burada birkaç kişi 30-40 isterler demişti ama onu bile 15e vermiş hırbo kılıklı herif
Abicim olay 2. 3. 5. 100. gol degil yav2. golde Uğurcan'a hata mı buluyorsunuz?
Aslında 20'ye Restes'i alıyorduk. Son anda Özbek Uğurcan'ı alınca Restes'ten vazgeçildi bir de tabi Restes'e taraftar tepkisi çok olmuştu diye hatırlıyorum. Uğurcan işi olmasaydı Restes olacaktı bizim kaleci muhtemelen.ederson kovaladılar maaş yüksek isteyince son gün uğurcan'a muhtaç kalıp 30m verdiler
ha 30 m'ye iyi yabancı kaleci alabilir miydin evet ama o scouting bizde yok kalakaldık
Berke almaliydik. Geçmişe takılı kaldım geçen sene berke alınacaktı.10+4 varken seneye 8+6 konuşulurken yabancı kaleci fantezilerini geçelim
Uğurcan videoklipte lo lo lo Mahsun diyen Mahsun kirimizgulun annesi gibi her golde
Ne olay o zaman?Abicim olay 2. 3. 5. 100. gol degil yav