Özkan Erol
Parçalı Üye
Amatorde bi hocamız vardı. Göbekli mobekli bir adam. Bize hep şunu derdi gol pozisyonuna giren topçu iyi topçudur diye. Hala kulaklarımda. Bir kaçırır iki kaçırır üçüncüye atar derdi. Mesele pozisyona girmek derdi
Tete yi de gondermeseydik o zaman ndombele bu hafta Fransa ilk 11 e seçildi.
Kereme verilen süre ile zahaya verilen süreyi toplayalım bide istatistiklere bakalım derim ben geçen sezontete zaha ndombele toplarsak keremin sol ayağı edebilir
aradaki fark şu kerem bizde de taraftar kendisine takana kadar şu performansı veriyordu ndombele höt göbek büyütüyordu
Demin bari siz yapmayın demiyor muydunArda hiçbir şey oynamadi
Taraftar baskısının olduğu tek yer tr zatentete zaha ndombele toplarsak keremin sol ayağı edebilir
aradaki fark şu kerem bizde de taraftar kendisine takana kadar şu performansı veriyordu ndombele höt göbek büyütüyordu

Kerem'e mobbing'i yönetici yapmadı taraftar yaptı adam o yüzden gitmek istedi. Geçen sene "uyurken dişlerimi çok sıkıyormuşum o yüzden dişçiye gideceğim" diye arka tarafta konuşması düşmüştü bunu da yapan taraftardı.Seni yok pahasına, yangından mal kaçırır gibi satanların..... Ne kadar önemli bir adamı kaybettik yöneticilerin mobbing taraftarın şımarık tavrı yüzünden.
KEREM AKTÜRKOĞLU
Orda alintiladigim postun ilk cümlesine bakDemin bari siz yapmayın demiyor muydun
Yav reis Ndombele, Tete bu takımda ne yaptı da peşinden ağlayalım. Takımla kimyası uymadı dersin olur biter. Sen şampiyonluğunda başrol olan oyuncularından birini satıyorsun. İkisi çok farklı şeyTete yi de gondermeseydik o zaman ndombele bu hafta Fransa ilk 11 e seçildi.
yönetim istifayönetim istifa
Bu tayfa kadar gereksiz be zararlı tayfa azdırHaluk Yürekli sende konuş ulan yediniz adamı