UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Amatorde bi hocamız vardı. Göbekli mobekli bir adam. Bize hep şunu derdi gol pozisyonuna giren topçu iyi topçudur diye. Hala kulaklarımda. Bir kaçırır iki kaçırır üçüncüye atar derdi. Mesele pozisyona girmek derdi

Amatör efsanesidir o laf.. 25 - 30 yıl önce biz de amatörde koştururken duyardık sağda solda..

Ancak o çok pozisyona giren oyuncuların büyük bir çoğunluğundan hiç bir halt olmamıştır..

Kerem birkac sene sonra fener yaparmi sizce. Sanirim fenerli kendisi

Ya yemin ediyorum şaka gibisiniz 1 maça bakarak adami ilah ettiniz. Bütün sezon adam delirtti bizi evlatcilik zahayi yedi dediniz adam milli takımda 2 gol attı diye neden gitti diyorsunuz. Kimse kusura bakmasın arkadaş her atakta laubali şekilde topu kaptıracak dünya gol kaçıracak bu maçta 2 gol attı diye keremi neden sattınız diyemem.

Kerem takimda kalsaydı her maç bu şekil felan olacağını sanıyor herhalde :)

Tete yi de gondermeseydik o zaman ndombele bu hafta Fransa ilk 11 e seçildi.

Kereme verilen süre ile zahaya verilen süreyi toplayalım bide istatistiklere bakalım derim ben geçen sezon

debelenmeyi bırakıp zevk almaya bak

Oyuncu ayırt etmeyi bırakmamız gerekiyor. Her oyuncunun eksikleri oluyor. Zaten full paket oyuncu bizim ülkeye zor gelir. Elindeki değerin kiymetini bilmek gerek. Doğru kullanım ve moral olarak iyiyse işte yapacakları belli oyuncuların.
Bilmiyorum renktaşım ben bundan sonra Ziyech, Zaha, Oliveira gibi içi geçmiş çok yüksek maliyeti olan oyuncuların alınmasına karşıyım. İcardi gibi Mertens gibi çok çok iyidir takımda 1-2 tane olsun isterim tabii ki ama geri kalanında Zalewski gibi oyuncuların gelmesini isterim bundan sonra

Takımın içi geçmiş resmen nefret ettim artık böyle oyunculardan

köy takımına iki tane attı diye değere bindi yine
benficada kesin 11 oynar :)

Cenk Ergün denilen anten yedi keremi, kim yiyecek başka, Okan buruk az duruş sergileseydi de yedirmeseydi topçusunu

Kerem kıymete bindi mi ilk günden hahahaahhshs

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok düz bakıyorsunuz olaya

Kerem'in şu maçtaki özgüven - hırs - kafa rahatlığı zaten gittiği için oldu. 0 km adamın mental.

taraftarın rolü malesef büyük ama kısır döngüde bazen hocada bazen kendiside günlük performansıyla sıkıntı olduğunu çok net ortaya koydu.

taraftara selamlar diyerek basite indirgemiş olursunuz derim.
Ligdeki 3 maçta da kötü değildi ki Kerem. Young Boys depinde de Şuayip'e attırdı. Bir tek jk maçında aşırı kötüydü. Onda da iyi olan yoktu o gün

İck nın tembel pasları yedi beni

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt