Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.806
- 2.018
- 1.723
Dünyanın en çok konuşan ve en gereksiz çıkışlar yapan spikeri olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aptal gibi bunu da yollatırlar. Kötü oynayabilir, geçen seneden beri bir upgrade gerektiğini düşünüyorum ama bu lig için gayet iyi isim. Maç içinde eleştiriledebilir ama birkaç maça da formunu daha yukarı çeker. Kerem de aynı şekilde. Önüne bir adam daha koyarsın, Kerem mücadele ederek onun da önüne geçerdi, üstüne koymuş olurdu. Yok transfer yapacağız diye Barış ile birlikte TR’deki en değerli yerliyi gönderdi aptallar.Kerem'e yapılanların benzeri Apo'ya da yapılıyor şu an. Her sezon sıkışan maçlarda 5 gole katkı yapıyor. Sol ayaklı tek stoper.
Candy crush oynamasıosa beni öpsünler ,onunlaÜnlü futbol üstadı Selçuk Şahin yine elinde ipad ile sağa sola taktik veriyor.
ben zaten adamı kötülemiyorum yav . maçtan maça eleştrim olmuştur ama dmeey getirdiğim şey GS de kalsa aynı kafada gitme ihtimali yüksekti - dediğim detay o.Yerine 10 gol 10 asist yapacak kanat war mı şu an? Yok. Bu istatistiklerin çoğunu penaltı ve duran topsuz yapıyordu üstelik
Okan hoca biraz adaletli olsaydı forma dağıtımında şu an ikiside hâlâ bu takımda oynuyordu.Yok şimdide suçlu Okan Buruk oldu Zaha yerine Kerem'i oynattığı için Zaha'ya mobbing yapıyor dedikleri Okan Buruk.
Abdülde, BAY da bir maç kötü oynasın yüzlerce sayfa elrştiri yazarlar gitsin yazarlar, ama sezon başından beri rezil olan Toreraya tek laf yok, ortasahayı pamuğa çevirdi herif ya gelen geçen yanından gidiyor ama toparlar umarım ne diyelim.abdül iyi oynuyo kötü oynasa 3000 tane msj atarsınız burda taraftarlık dersi verionuz kerem üzerinden
Kesinlikle renktaş bu ney arrrrrııda ney yavv. Bu adamları Ercan Tanerleri özledim valla.
Abdülde, BAY da bir maç kötü oynasın yüzlerce sayfa elrştiri yazarlar gitsin yazarlar, ama sezon başından beri rezil olan Toreraya tek laf yok, ortasahayı pamuğa çevirdi herif ya gelen geçen yanından gidiyor ama toparlar umarım ne diyelim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle renktaş bu ney arrrrrııda ney yavv. Bu adamları Ercan Tanerleri özledim valla.
Atti zatenBizim kulüpte kısmet yok ki satmadan önce 2 gol atsa.