UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Dünyanın en çok konuşan ve en gereksiz çıkışlar yapan spikeri olabilir

Kerem'e yapılanların benzeri Apo'ya da yapılıyor şu an. Her sezon sıkışan maçlarda 5 gole katkı yapıyor. Sol ayaklı tek stoper.
Aptal gibi bunu da yollatırlar. Kötü oynayabilir, geçen seneden beri bir upgrade gerektiğini düşünüyorum ama bu lig için gayet iyi isim. Maç içinde eleştiriledebilir ama birkaç maça da formunu daha yukarı çeker. Kerem de aynı şekilde. Önüne bir adam daha koyarsın, Kerem mücadele ederek onun da önüne geçerdi, üstüne koymuş olurdu. Yok transfer yapacağız diye Barış ile birlikte TR’deki en değerli yerliyi gönderdi aptallar.

Yerine 10 gol 10 asist yapacak kanat war mı şu an? Yok. Bu istatistiklerin çoğunu penaltı ve duran topsuz yapıyordu üstelik
ben zaten adamı kötülemiyorum yav . maçtan maça eleştrim olmuştur ama dmeey getirdiğim şey GS de kalsa aynı kafada gitme ihtimali yüksekti - dediğim detay o.

bunun düzelmesini önleyende taraftar oldu

Şu Ardaya uyuz olduğum kadar kimseye uyuz olmuyorum galiba.

Nayır oynadığında en azından topu havaya dikecek biri oluyor ceza sahası içinde. Euroda Barış çizgiye indiğinde in cin top oynuyordu rakip ceza sahasında

Yok şimdide suçlu Okan Buruk oldu Zaha yerine Kerem'i oynattığı için Zaha'ya mobbing yapıyor dedikleri Okan Buruk.
Okan hoca biraz adaletli olsaydı forma dağıtımında şu an ikiside hâlâ bu takımda oynuyordu.

Birini oynatmadı diğerini 10 numarada oynattı kanat yerine.

abdül iyi oynuyo kötü oynasa 3000 tane msj atarsınız burda taraftarlık dersi verionuz kerem üzerinden
Abdülde, BAY da bir maç kötü oynasın yüzlerce sayfa elrştiri yazarlar gitsin yazarlar, ama sezon başından beri rezil olan Toreraya tek laf yok, ortasahayı pamuğa çevirdi herif ya gelen geçen yanından gidiyor ama toparlar umarım ne diyelim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut Nayır evet pek iş yapmıyor da kardeşim bi Ümit karan bi Necati Ateş bi Hakan Şükür var mı?

Ülkede santrafor yetişmiyor.

Keremin yerine 30 sene adam bulamayız hem yerli olacak hem onun kadar katkı verecek, kereme mobbing yapan taraftar ve yönetim el ele bitirdi adamı

Abdülde, BAY da bir maç kötü oynasın yüzlerce sayfa elrştiri yazarlar gitsin yazarlar, ama sezon başından beri rezil olan Toreraya tek laf yok, ortasahayı pamuğa çevirdi herif ya gelen geçen yanından gidiyor ama toparlar umarım ne diyelim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enteresan bir Point of view

Geri
Üst Alt