UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Ciddi soruyorum bu umut nayır çöpünü milli takıma kim çağırdı ?

Kerem'e yapılanların benzeri Apo'ya da yapılıyor şu an. Her sezon sıkışan maçlarda 5 gole katkı yapıyor. Sol ayaklı tek stoper.
Onuda harcayacaklarda Aponun mentali Keremden iyi ben asıl Barış için korkuyorum, mentali çok zayıf ilk elrştirilerde küser maçta sezon sonundada gitmek ister stadyumda yuhalatmalarına bile gerek yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bu Eren Elmalı'yı vermez mi ki bize?

Benfica kampı kondisyonda da takımın en iyisi yapmış Kerem i

Türkiye avrupa sampiyonasinda böyle güzel bir futbol oynamadi. Rakip te is yok evet ama ne oynadigimiz belli.

adamların akan oyunda bile ortaları çok tehlikeli

çok düz bakıyorsunuz olaya

Kerem'in şu maçtaki özgüven - hırs - kafa rahatlığı zaten gittiği için oldu. 0 km adamın mental.

taraftarın rolü malesef büyük ama kısır döngüde bazen hocada bazen kendiside günlük performansıyla sıkıntı olduğunu çok net ortaya koydu.

taraftara selamlar diyerek basite indirgemiş olursunuz derim.
Buna tam katılmıyorum Kerem'de en önemli mevzu taraftardı. Adam stresten uykusunda dişlerini sıkacak duruma gelmişti. Eleştiri ve linçi ayırmıyor taraftar. Eleştirirsin kötü oynamıştır yazarsın, ilk dokunuşu, çevre kontrolü çok kötü dersin ama bizim taraftar biraz kötü dönem geçirince bir oyuncu yada 2-3 maç kötü oynayınca direk çöp vb. demeye başlıyor sosyal medya daha da berbat direk küfür, hakaret ediyorlar

Mehmet Batdal > Umut Nayır

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Izlandanin puma formasi hic vücuda yapismamis. Bizimkilerde sıkıntı var.

bu montella kendi ligini de mi izlemiyo. gene kenan'ı kanada attı kerem'i 10'a çekti hırt herif

Geri
Üst Alt