Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Ciddi soruyorum bu umut nayır çöpünü milli takıma kim çağırdı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onuda harcayacaklarda Aponun mentali Keremden iyi ben asıl Barış için korkuyorum, mentali çok zayıf ilk elrştirilerde küser maçta sezon sonundada gitmek ister stadyumda yuhalatmalarına bile gerek yok.Kerem'e yapılanların benzeri Apo'ya da yapılıyor şu an. Her sezon sıkışan maçlarda 5 gole katkı yapıyor. Sol ayaklı tek stoper.
Ismail baya iyi topcu yav
Bizim pompacı milli takımda olsa ahhh net yazardı çoğunuIyi bir golcu yok iste maalesef.
PTT ligi ayarindaki golcuden ne beklersin ki?
Hücumda iyi değil de çok atletik ve inatçı. Gereksiz fauller yaptı maçın başında onun dışında çok iyi oynuyor.Trabzon bu Eren Elmalı'yı vermez mi ki bize?
forvet forvet diye montella'nın kafasını üteleyenler iyi izlesin sahadaki forveti.
Buna tam katılmıyorum Kerem'de en önemli mevzu taraftardı. Adam stresten uykusunda dişlerini sıkacak duruma gelmişti. Eleştiri ve linçi ayırmıyor taraftar. Eleştirirsin kötü oynamıştır yazarsın, ilk dokunuşu, çevre kontrolü çok kötü dersin ama bizim taraftar biraz kötü dönem geçirince bir oyuncu yada 2-3 maç kötü oynayınca direk çöp vb. demeye başlıyor sosyal medya daha da berbat direk küfür, hakaret ediyorlarçok düz bakıyorsunuz olaya
Kerem'in şu maçtaki özgüven - hırs - kafa rahatlığı zaten gittiği için oldu. 0 km adamın mental.
taraftarın rolü malesef büyük ama kısır döngüde bazen hocada bazen kendiside günlük performansıyla sıkıntı olduğunu çok net ortaya koydu.
taraftara selamlar diyerek basite indirgemiş olursunuz derim.