UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Pısırık bir karakteri var bence yaw. Abi dediği kişiler ellerini açınca direkt oynarken, diğer kişilerde bencillik yapıp kendine oynuyor sürekli.
bir egomsu olay var tabi - milli maçlarda her pozisyonda biriyle konuşup alkış modunda - ufakta o varda , genç abi adam - bide burası TR yani , çokta şaşırmıyorum.

oyununu geliştirip sıkıntılarını kıramazsa ama en üst seviyesi şimdiki hali olur , burdan öteye gitmez.

Orhan uluca her hafta fotoğraf karesinden keremi yerin dibine sokuyordu, şimdi anlatsın bakalım o golleri nasıl attı kerem

Abdulkerimin kestiği toplara irfan dedi adam kafayı yedim.

Çoğumuz yazdık ben de yazdım. Kalsaydı adamın futbol hayatı bitecekti. İyi oldu gitmesi. Bizdeki miladı dolmuştu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna katılıyorum. Bir oyuncu artık gitmek istiyorsa istediğini alıp bir şekilde göndereceksin özellikle TR'de. Gitmeyip sonra düşen ve bir daha o performansına gelemeyen çok örnek gördük. Abdülkadir Ömür, Hasan Şaş, Uğurcan ilk akla gelenler.

Kerem'in hattric yapması sonrası Recep buruk'un gsc de yürüyüşü

Kerem bugün hayatının futbolunu oynadı, muhtemelen uluslar ligi'nin bu haftaki MVP si olur.
Helal olsun

Kaan nasıl koşuyordu gördünüz mü? Eleman bizde yürüyecek hali bile yok takılıyor ilginc

Abdülkerim'in milli arada iki maçta da gösterdiği tekrar dönüş sinyalleri bizim için en iyi haber şu an.

Keremi satmakta geç bile kalınmıştı gayet de iyi oldu
12m aldık, ufak bir şeyler de sonraki satıştan gelir Allah bereket versin
Özverisine, hırsına falan diyecek bir şey yok, bize de çok çok fayda sağladı ama sadece kendi tarzını oynayabilen bir oyuncu
Milli takımın oyunuyla bizim geçen 3 sene oynadığımız oyun aynı değil
O yüzden kaptırdığı toplar hep tepki çekti, arkasında solbek dayanmadı
Bir de tripleri vücut dili iyice soğuttu
Bir de rakip tabi izlanda, bu seviye rakiplere karşı bizde de şov yaptığı çok maç oldu
Tabi asıl hocaya kızmak lazım
Zahaların ziyechlerin angelinoların dayanamadığı oyunda kerem iyi bile dayandı aslında
Ama şu saatten sonra gitmesi kulüp için de kendi için de iyi oldu

Bizim taraftarın yabancı yaşlı işi bitmiş star hayranlığı yüzünden mis gibi topcuyu bedava yolladık. Elimizdeki değeri bitirme konusunda üstümüze yok

Geri
Üst Alt