Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.534
- 2.085
- 698
Reklaminizi yesinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir egomsu olay var tabi - milli maçlarda her pozisyonda biriyle konuşup alkış modunda - ufakta o varda , genç abi adam - bide burası TR yani , çokta şaşırmıyorum.Pısırık bir karakteri var bence yaw. Abi dediği kişiler ellerini açınca direkt oynarken, diğer kişilerde bencillik yapıp kendine oynuyor sürekli.
Gelecek sene bvb de bunu yazıyorum buraya. 35 ya da 40 a satacakBenfica keremi seneye 60m a birine kitler
siz yediniz kendi adına konuşKerem konusunda yönetime sallayanlar ne yaşıyonuz abi. El birliğiyle yedik adamı. Azcık tutarlı olun la. Yolu açık olsun aslanın.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna katılıyorum. Bir oyuncu artık gitmek istiyorsa istediğini alıp bir şekilde göndereceksin özellikle TR'de. Gitmeyip sonra düşen ve bir daha o performansına gelemeyen çok örnek gördük. Abdülkadir Ömür, Hasan Şaş, Uğurcan ilk akla gelenler.Çoğumuz yazdık ben de yazdım. Kalsaydı adamın futbol hayatı bitecekti. İyi oldu gitmesi. Bizdeki miladı dolmuştu.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%10 payımız var allahtan (yalan değilse tabi )Benfica keremi seneye 60m a birine kitler
Üstüne alınma dostum herkes kendini biliyor.siz yediniz kendi adına konuş
Kafam rahat
Zammın etkileri bence Abdülkerim in performansı.Abdülkerim'in milli arada iki maçta da gösterdiği tekrar dönüş sinyalleri bizim için en iyi haber şu an.
kardan pay var%10 payımız var allahtan (yalan değilse tabi )