Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyin boykotu bu?#millitakımboykot
#izlemeyeceğiz
#izlettirmeyeceğiz
#boykotadevam
#millitakımboykotNeyin boykotu bu?
Niye#millitakımboykot
Bizim milli takımımız Galatasaray
barış nıye oynuyor anlamadım bu form durumu ileKaradağ maçında Türkiye'nin ileri üçlüsü Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper olacak. (beIN SPORTS)
Bay olmasın yav oooofKaradağ maçında Türkiye'nin ileri üçlüsü Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper olacak. (beIN SPORTS)
Karadağ maçında Türkiye'nin ileri üçlüsü Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper olacak. (beIN SPORTS)
Gondermemek gibi bir secenek yok.Fenerden 1 tane bile adam yok,herifler haklı hazırlık maçlarına göndermiyor adamlarını, alemin kerizi biziz
Öyle bir seçenek var oyuncu sakat diyorlar gondermiyorlar yıllarca ferdiyi öyle yaptılar, ismail ve caglar kadrodan çıkarılmış, as oynayan oyuncuları vermiyorlar birsekilde yani akıllı davranıyorlar böyle çöp maçlara gerek yok sonuçta kulübün inisiyatif hakkı varGondermemek gibi bir secenek yok.
Ayrica Fener'den nasil adam yok yav, Samet, Mert, Ismail, Irfan Can kimin oyunculari?
Ekli dosyayı görüntüle 265325
Ordaki bazı taraftarlar tarafından vatan haini olarak ilan edilebilirsin kanks yavAcurun kanala destek vermemek adına maça gidiyorum.
Kornerin orada arda bebesine korneri nasıl kullanacağını gösteren biri görürseniz benim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarlaOrdaki bazı taraftarlar tarafından vatan haini olarak ilan edilebilirsin kanks yav![]()
Öyle bir seçenek var oyuncu sakat diyorlar gondermiyorlar yıllarca ferdiyi öyle yaptılar, ismail ve caglar kadrodan çıkarılmış, as oynayan oyuncuları vermiyorlar birsekilde yani akıllı davranıyorlar böyle çöp maçlara gerek yok sonuçta kulübün inisiyatif hakkı var