UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:3 | Türkiye 1-0 Karadağ | MS | 11 Ekim | TV 8

#millitakımboykot
#izlemeyeceğiz
#izlettirmeyeceğiz
#boykotadevam

Karadağ maçında Türkiye'nin ileri üçlüsü Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper olacak. (beIN SPORTS)

Torreira, Hakan, Sara da güzel 3'lü orta saha olurmuş.

Barışı gene forvet oynatacak adam stoperlerin kucağında dayak yiyip duracak. Git Kenan Yıldızı falan oynat adam yorgunluktan ayakta duramıyo işte. Kaan- Yunus- Abdülkerim de oynar Çağlar ahlaksızı gibi sakatım ayağına yatması lazım bizimkilerin de arada sırada

Fenerden 1 tane bile adam yok,herifler haklı hazırlık maçlarına göndermiyor adamlarını, alemin kerizi biziz

Fenerden 1 tane bile adam yok,herifler haklı hazırlık maçlarına göndermiyor adamlarını, alemin kerizi biziz
Gondermemek gibi bir secenek yok.

Ayrica Fener'den nasil adam yok yav, Samet, Mert, Ismail, Irfan Can kimin oyunculari?

1728658469566.png

eren elmalıyı nıye kesmis bu

Acurun kanala destek vermemek adına maça gidiyorum.
Kornerin orada arda bebesine korneri nasıl kullanacağını gösteren biri görürseniz benim.

Gondermemek gibi bir secenek yok.

Ayrica Fener'den nasil adam yok yav, Samet, Mert, Ismail, Irfan Can kimin oyunculari?

Ekli dosyayı görüntüle 265325
Öyle bir seçenek var oyuncu sakat diyorlar gondermiyorlar yıllarca ferdiyi öyle yaptılar, ismail ve caglar kadrodan çıkarılmış, as oynayan oyuncuları vermiyorlar birsekilde yani akıllı davranıyorlar böyle çöp maçlara gerek yok sonuçta kulübün inisiyatif hakkı var

Öyle bir seçenek var oyuncu sakat diyorlar gondermiyorlar yıllarca ferdiyi öyle yaptılar, ismail ve caglar kadrodan çıkarılmış, as oynayan oyuncuları vermiyorlar birsekilde yani akıllı davranıyorlar böyle çöp maçlara gerek yok sonuçta kulübün inisiyatif hakkı var

Sen kulup olarak bir bahane one sureceksen doktor raporu yolluyorsun, ama son karari ulke federasyonu veriyor.

En somut ornek vereyim de ne dedigimi daha iyi anlarsin:

Kisaca kimse kafasina gore oyuncumu gondermiyorum diyemez bu FIFA kurallarini da net olarak belirtilmistir. Senin dedigin sekilde degil bu kurallar.

Geçen sene Ferdi bu tarz Maçlar'da sakatlanıyodu ve Fb Maçları'nda oynuyodu şimdi ilk 11'de yav :D

Geri
Üst Alt