Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.110
- 21.043
- 1.848
Fenerlilerin hiçbirini oynatmaz. Bizimkilerin hepsi oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son boykot ediyordun?Çok heyecanlıyım
Ben seni boykot ediyorumEn son boykot ediyordun?
Senin paran burada geçmezBen seni boykot ediyorum
Oyuncu ve kulübün niyeti yoksa milli takım bir halt edemez. Kılıfına uydururlarSen kulup olarak bir bahane one sureceksen doktor raporu yolluyorsun, ama son karari ulke federasyonu veriyor.
En somut ornek vereyim de ne dedigimi daha iyi anlarsin:
Senegal Futbol Federasyonu'ndan Ismail Jakobs Açıklaması
Senegal Milli Takımı Jakobs hakkında açıklama yayınladı. Senegal Futbol Federasyonu'ndan açıklama: "Galatasaray kulüp doktorundan Ismail Jakobs'un sakatlandığı ve milli takıma alınamayacağı yönünde bir bilgi aldık. Ancak oyuncunun Galatasaray tarafından lig maçında sahaya sürüldüğünü ve maçın...www.gscimbom.com.tr
Kisaca kimse kafasina gore oyuncumu gondermiyorum diyemez bu FIFA kurallarini da net olarak belirtilmistir. Senin dedigin sekilde degil bu kurallar.
Niyet farkliysa tabi ki her yolu denerler o baska.Oyuncu ve kulübün niyeti yoksa milli takım bir halt edemez. Kılıfına uydururlar
Bizimki gerçekten sakat olsa bile organize kötülük medyası saldırıyor. ülke futbolu malum camia ligden çekilip başka lige gitmeden düzelmezAlper resmi prosedürü anlatmış ama fener bu olayı yıllardır yapıyor zaten tercüman ne dedi milli takımlara nekadar az oyuncumuz giderse okadar iyi
Sakat denilen ismail ve caglar iyi Bakın 3 4 gün sonra takımla idmana çıkacak
Bizimkilerde yapmalı bu olayı ,oyuncularımızi korumuyoruz
Turk milli takiminda bunu yapmak tabi ki daha kolay sonucta oradaki yapiyi biliyorlar + oradaki yoneticileri/teknik heyeti de yakindan taniyanlar vardir. Hatir gonul olan yerde bu tur seyler daha kolay isler.Alper resmi prosedürü anlatmış ama fener bu olayı yıllardır yapıyor zaten tercüman ne dedi milli takımlara nekadar az oyuncumuz giderse okadar iyi
Sakat denilen ismail ve caglar iyi Bakın 3 4 gün sonra takımla idmana çıkacak
Bizimkilerde yapmalı bu olayı ,oyuncularımızi korumuyoruz
Jakobs belim ağrıyor dese hiçbir şey yapamazlar. Oyuncuda iş bitiyor. Fenerliler tüymeyi iyi biliyor milli takımdanNiyet farkliysa tabi ki her yolu denerler o baska.
Senegal Milli takimi gibi sana inanmiyorum deyip gonder deyince hic bir sey yapamiyorsun iste cunku talimatlar seni mecbur kiliyor.
Fenere puan kaybettirecek tahminler bekliyoruz muratcim, zeytinli gibi fener başlıklarında kazanırlar dışında şeyler duymak istiyoruz artıkBu Maç'ta 2/1'e çokça kez oynanmış Ms 1 Ve Kg Var olabilir bence yav![]()
Oranlar ne çıkarsa onu söylüyozFenere puan kaybettirecek tahminler bekliyoruz muratcim, zeytinli gibi fener başlıklarında kazanırlar dışında şeyler duymak istiyoruz artık