UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:3 | Türkiye 1-0 Karadağ | MS | 11 Ekim | TV 8

Neden 9 yok yav sıktı artık bu 9 suz oyun

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Orkun a bi ısınamadım yav

Undav bizde olsa müthiş olurmuş, karazor ile beraber ismail'i dehleyip taş gibi takım olurduk.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Undav bizde olsa müthiş olurmuş, karazor ile beraber ismail'i dehleyip taş gibi takım olurduk.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her maç atıyor adam ama bazı spekülasyonlar var hakkında ne kadar doğru bilmiyorum

spikere bak ortaya çok tehli,keli, dedikten sonra kimse yok orda diyor

Eurodan beri içeriye açılan 193. orta ve yine ortada kimse yok.

Takımın en kötüsü kerem, diğerleri standart takılıyor. son vuruş ve son kararlarda eksik olduğumuz için golü bulamadık.

Bizi stadın aydınlatması mı çok kötü diğer takımların mı çok iyi anlamadım.Aydınlık stadları adamların bizim karanlık gibi.

Mevcut oyuncu tipleri çok üst üste biniyor oyun içinde. Arda ve Orkun'un organizasyonsuzluğu tüm ahengi bozuyor.

Osimhen ne alaka

Barış heba oluyor forvette ama barış 3-5-2 gibi sistemlerde çalışkan forvet işini bence tertemiz oynar
barış için en ideal sistem 3 5 2 nin 5 linin sağı olur bence.Fotvet adam da bitiricilik önemli ve malesef barışta o bitiricilik yok

Arda antrenman yapsın diye maç oynuyoruz gibi hava var ,bu çocuğu doncarlo disipline edemezse işi zor

takımda arda dışında kimsenin kaleye çıkıp asılacak kredisi yok. hata yaparlarsa direkt linç edileceklerinin farkındalar. onun da kıçını kaldırıp pozisyona girecek hali yok. barış 9 oynayamadığını cümle aleme bağırırken bertuğ'u oturtup onu oynatmak da andavallık. arda'yı kadroya sokacam diye herkesin performansını düşürüyo dominos

barış için en ideal sistem 3 5 2 nin 5 linin sağı olur bence.Fotvet adam da bitiricilik önemli ve malesef barışta o bitiricilik yok

2 forvet oynarsan, orada diğer adam önemlidir, barış çalışkan forvet olarak oynar, 10 tane atar,7-8 tane de attırır. O 5linin sağını oynamak kolay değil, hücum savunma herşey sana kaliyor

Barış hayvan gibi lan gün yüzü görmemiş boğa gibi maşallah

Geri
Üst Alt