UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:4 | İzlanda 2-4 Türkiye | MS | 14 Ekim | TV 8

Hahaha Yunus aynı Torreira gibi yattı baraja

İzlanda bayağı vasat bir ekip. Karadağ'dan ne artisi var onu da anlamadım. Puan kaybı olsa kendi kendimize olurdu.

kerem'in serbest kalma bedeli 12.5 mu fm'de de aynı paraya gidiyor

Kerem müthiş attı. Çok daha kolaylarını kaçırmıştı bu gün ama burada müthiş şuttu. Yunus oyuna girdikten sonra çok iyiydi hatta Kerem'in golünden önce Bertuğ iyi kontrol etse asistte yapmış olurdu. Bardakçı 2. yarıda yine çok iyiydi. Gol-asist yapmamış olsa da bana göre maçın adamı Kenan inanılmaz yıprattı 90 dakika.

İzlandalı veledin biri kartona arda gömleğini verir misin yazmış. :asd: :asd:

Ulan ne gece yav.

Öyle yüksekçe seken topa ayak içi plase vurmak da zordur ya. Yani ayak üstüyle dümdüz aşırtma vursan seken topla aşırtma vurmak kolaydır da, seken topa ayak içiyle plaseyi 90'a nasıl bıraktın be adam...

Yaz başı kolay bonuslarla 20m Euro'yu zorlamalıyız diyordum Kerem'in bonservisi için. Ben de az söylemişim. 20m bonussuz, taksitsiz alt limit olmalıymış...

İzlanda'nın altın dönemi tamamen bitmiş gibi, riga kıvamına gelmişler. Saha zorladı bizi

Umarim 2026'ya gideriz. Iyi top oynuyoruz. Nazar degmesin.

İzlandalı veledin biri kartona arda gömleğini verir misin yazmış. :asd: :asd:

Ulan ne gece yav.

Kerem müthiş attı. Çok daha kolaylarını kaçırmıştı bu gün ama burada müthiş şuttu. Yunus oyuna girdikten sonra çok iyiydi hatta Kerem'in golünden önce Bertuğ iyi kontrol etse asistte yapmış olurdu. Bardakçı 2. yarıda yine çok iyiydi. Gol-asist yapmamış olsa da bana göre maçın adamı Kenan inanılmaz yıprattı 90 dakika.

Geri
Üst Alt