Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:5 | Türkiye 0-0 Galler | MS | 16 Kasım | TV 8
milli takım hissiyatı ve çekiciliği malesef yok eskisi gibi kesinlikle ama turnuva var maç var maç anında insan moda giriyor tabii.
turnuva genel anlamda kötü bir konsept değil sonuçta 2 yılda 1 büyük turnuva oluyor - arasında jenerasyon ve pyuncu profilleri değişiyor onun için güzelde maç programını sıkıştırmak tatsız.
hele hele cl ve avlde 6 yerine 8 maç + 2 maç ihtimalide koyuldu
türkiye bu maçı kazanırsa, karadağ deplasmanı formalite oluyor. salsınlar önemli oyuncuları işte yaw. az süre bulan oyuncular oynasın son maçı. öyle olursa, barış, yunus, apo, kaan 1 hafta dinlenirler net olarak.
galler'in 4 maclik bellamy hoca nin taktik anlayisini
efektif ve de kollektif bulup begenmistim . aldiklari skor tesaduf degil .
baslangic babinda 4 macta sinifi gectigini dusunuyorum. bunun devami gelir mi - nerelere kadar ilerler , merak edilesi .
deplasmanda karadag'a karsi 343 cikip daha ilk 5 dakikada bulunan 2 golle maci koparmislardi .
diger deplasman izlanda macinda 532 cikip yine maca hizli girip ilk dakikalarda golu bulup daha sonra dklar 30a gelirken 2yi bulup maci kopardim zannederken, izlanda 2.yari saglam donus yapip 2-2 ye getirip maci bu skorla tamamlamislardi .
icerde en son oynadiklari karadag macindan yine ilk yari golu bulup maci bu skorla tamamlamislardi .
bellamy donemi - ilk yarilari etkili oynadiklari asikar . buraya dikkat .
suan zirve de biz ve galler kalmis gibi gozukse de , izlanda nin 4 puanla gallerin hemen ensesinde yer aldigini da unutmadan *bizim maca cikacaktir galler tarafi .
mevcut durum ;
1. turkiye 11 puan
2. galler 8
3.izlanda 4
son mac galler evinde izlanda'yi agirlayacak .
bu arada bizim macta gol bolgesinde beklentim enes unal'in oynatilmasi .
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.