UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:5 | Türkiye 0-0 Galler | MS | 16 Kasım | TV 8

yendikmi playoffsuz üst tur heralde AVL ilk 8 kafası gibi grup liderliğinde.

maçın yarattığı heyecan ve beklenti % -23 filan.
milli takım hissiyatı ve çekiciliği malesef yok eskisi gibi kesinlikle ama turnuva var maç var maç anında insan moda giriyor tabii.

turnuva genel anlamda kötü bir konsept değil sonuçta 2 yılda 1 büyük turnuva oluyor - arasında jenerasyon ve pyuncu profilleri değişiyor onun için güzelde maç programını sıkıştırmak tatsız.

hele hele cl ve avlde 6 yerine 8 maç + 2 maç ihtimalide koyuldu

türkiye bu maçı kazanırsa, karadağ deplasmanı formalite oluyor. salsınlar önemli oyuncuları işte yaw. az süre bulan oyuncular oynasın son maçı. öyle olursa, barış, yunus, apo, kaan 1 hafta dinlenirler net olarak.

çetin müsabaka

Arda Gülerli Milli Takımımıza başarılar dilerim.

Son düzenleme:
galler'in 4 maclik bellamy hoca nin taktik anlayisini
efektif ve de kollektif bulup begenmistim . aldiklari skor tesaduf degil .

baslangic babinda 4 macta sinifi gectigini dusunuyorum. bunun devami gelir mi - nerelere kadar ilerler , merak edilesi .

deplasmanda karadag'a karsi 343 cikip daha ilk 5 dakikada bulunan 2 golle maci koparmislardi .

diger deplasman izlanda macinda 532 cikip yine maca hizli girip ilk dakikalarda golu bulup daha sonra dklar 30a gelirken 2yi bulup maci kopardim zannederken, izlanda 2.yari saglam donus yapip 2-2 ye getirip maci bu skorla tamamlamislardi .

icerde en son oynadiklari karadag macindan yine ilk yari golu bulup maci bu skorla tamamlamislardi .

bellamy donemi - ilk yarilari etkili oynadiklari asikar . buraya dikkat .

suan zirve de biz ve galler kalmis gibi gozukse de , izlanda nin 4 puanla gallerin hemen ensesinde yer aldigini da unutmadan *bizim maca cikacaktir galler tarafi .

mevcut durum ;
1. turkiye 11 puan
2. galler 8
3.izlanda 4

son mac galler evinde izlanda'yi agirlayacak .

bu arada bizim macta gol bolgesinde beklentim enes unal'in oynatilmasi .

saygi ve selamlar.

1731772268676.webp

Bu ne yav, tum topcularimizi ilk 11e koymus. Lan bari barisi dinlendir

Geri
Üst Alt