UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:5 | Türkiye 0-0 Galler | MS | 16 Kasım | TV 8

yunus çok başka bi seviyeye geldi james gibi hızlı bi oyuncuyla başa baş sprint atıyor harika

Hareketleri öyle. Adamlar top oynasın diye el bebek gül bebek mi tutulacak. Bunlar baskı görmemiş hayatında. Mobinge maruz kalmamış. Yılda 50 trilyon para al bide kız çocuğu gibi tavır trip. Sirkteki maymunlar bile daha çok hakkını Veriyordur emin olabilirsin
Buna nasıl emin olabiliyorsun ki. Sahadakiler içinde en bariz örnek keremin yaşadığı mobingi ağlayarak anlatıyor çocuk.
Keza kolay değil 50 bin kişinin önünde oynamaj ve sürekli yüksek performans bekleyen milyonlarca insana karşı sorumluluk var. Bunun psikolojisi ve baskısını hissetmek bile imkansız bence.

Adamlara köle muamelesi yapmamız saçmalık bence.

Beşiktaşlılar ve Fenerliler Montalla'nın başarısızlığının hayalini kuruyorlar. Adam C Liginden aldı, A Ligine lider götürmenin kıyısında.

Top yunusa geldiğinde pozisyon oluyordu, onun dışında verimsiz baskı sadece
Bunun sebebi de net yavaş oyun. Bücür velet yüzünden top illa onun ayağına gelecek keyfi nasıl isterse öyle oynayacak.

Bu sahada olduğu sürece bir futbol planımız yok birileri çıkıp bir şeyler yapsın futbolu oynanıyor. Dikine hızlı gidemiyoruz bu nedenle de kısa alanda seri çalımlar atabilen yunus gibi oyuncuların önemi ortaya çıkıyor.

Bu arda güler denen arkadaş bütün takımı bozdu nediyorsun
Bozma kadar faydası faydası kadar bozması var ama götü kalktığı da çok net r10 bile bunun kadar topla oynamıyodu illa 5 dk ayağında geveleyecek

Bide bazı posyonlarda net pası vermemesi vermek istememesi mide bulandırıcı ödü kopuyo başkası sivrilecek diye

Montella konusunda son maclarda daha cok pozitif tarafa kayiyorum. Belki bu maci kazanamadik ama yine iyi oynadik. Bence bu takimin en önemli gücü ortasahanin iyi top yapabilmesi. Hakan ve Orkun gibi ayaklar ciddi fark yaratiyor. Önde de Yunus gibi top tasiyici olunca yeme tadindan. Kenan da iyi gününde bu görevi cok iyi yapiyor, sadece biraz yasi geregi istikrarsiz oynuyor iste.

Arda mutlaka düzenli olarak oynayabilecegi bir takima gitmeli. Bu gidisle asla Real'de ilk 11 oyuncusu olamaz, yetenekleri körelir.

Forvet eksikligi de hala var tabi. Ama Enes girdiginde güzel seyler gösterdi o yüzden biraz rahatim.

Gelecege dair ümitliyim.

Adamların ilk yarıdaki buz gibi golü ofsayt diye güme gitti. Tekrarını bile göstermediler sanıyorum. Galler’li olsam kafayı yerdim. Tam skandal yav

Adamların ilk yarıdaki buz gibi golü ofsayt diye güme gitti. Tekrarını bile göstermediler sanıyorum. Galler’li olsam kafayı yerdim. Tam skandal yav
Lehimize vermedigi penalti ve gostermedigi kirmizi kart nolcak ustad? Ondan daha buyuk bir skandal miydi bu pozisyon? Sonradan cizgiyi cektil3r gosterdiler. Ofsaytmis.

Geri
Üst Alt