Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Top yunusa geldiğinde pozisyon oluyordu, onun dışında verimsiz baskı sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunusun veliahti yavrum yigit colak
Buna nasıl emin olabiliyorsun ki. Sahadakiler içinde en bariz örnek keremin yaşadığı mobingi ağlayarak anlatıyor çocuk.Hareketleri öyle. Adamlar top oynasın diye el bebek gül bebek mi tutulacak. Bunlar baskı görmemiş hayatında. Mobinge maruz kalmamış. Yılda 50 trilyon para al bide kız çocuğu gibi tavır trip. Sirkteki maymunlar bile daha çok hakkını Veriyordur emin olabilirsin
Bunun sebebi de net yavaş oyun. Bücür velet yüzünden top illa onun ayağına gelecek keyfi nasıl isterse öyle oynayacak.Top yunusa geldiğinde pozisyon oluyordu, onun dışında verimsiz baskı sadece
Bizim furkanin da aklını çeldi bunun reale gidişi ama gidip oynamadan olmuyo bu islerBu arda güler denen arkadaş bütün takımı bozdu nediyorsun
Furkana nolmusBizim furkanin da aklını çeldi bunun reale gidişi ama gidip oynamadan olmuyo bu isler
Onun izinden gitmek istiyo ama yaz kampına falan alinmayinca psikolojisi bozulyo,cok duygusal ve cok hirsliFurkana nolmus
Bozma kadar faydası faydası kadar bozması var ama götü kalktığı da çok net r10 bile bunun kadar topla oynamıyodu illa 5 dk ayağında geveleyecekBu arda güler denen arkadaş bütün takımı bozdu nediyorsun
Yari otomatik ofsayt sistemi cizgi cekti rtas, pozisyon ofsaytAdamların ilk yarıdaki buz gibi golü ofsayt diye güme gitti. Tekrarını bile göstermediler sanıyorum. Galler’li olsam kafayı yerdim. Tam skandal yav
Hadi ya. O kadar da bekledim görmedim pozisyonu. İlk gösterdiklerinde net ofsayt değil gibi gelmişti. Neyse iyi olmuş öyleyseYari otomatik ofsayt sistemi cizgi cekti rtas, pozisyon ofsayt
Lehimize vermedigi penalti ve gostermedigi kirmizi kart nolcak ustad? Ondan daha buyuk bir skandal miydi bu pozisyon? Sonradan cizgiyi cektil3r gosterdiler. Ofsaytmis.Adamların ilk yarıdaki buz gibi golü ofsayt diye güme gitti. Tekrarını bile göstermediler sanıyorum. Galler’li olsam kafayı yerdim. Tam skandal yav