UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:6 | Karadağ 3-1 Türkiye | MS | 19 Kasım | TV 8

Zaten bu zihniyet yüzünden gram ilerlemiyoruz, bugünkü maçta yapılan hata cümbüşünü konuşmak yerine kaçan 1 topun derdine düşmek komik geliyor bana ki o maçta liderliği kaybetmedik... Bugün çıkardığı rezil 11 ve oyun planı, değişiklikler, kötü zemine önlem alıp uzun top oynatmamak yenilgiye ve liderliği kaybetmemize neden oldu.
Ikiside konusulmali bugun hava sartlari geregi hangi oyunu hangi oyuncuyla oynarsan oyna o adamlarin fizigine karsi koyamazsin

Bu suna benziyor biz gecen sene icerde fenere yenildik

Son dakika penaltiyi kerem disari atsaydi

Sonra konyada yagmur camur top yurumeseydi biz o maci kaybedip sampiyonluktak olsaydik

Kacan penaltiyi mi konusurdun ?
Yoksa konya macinimi

Geciniz bu isleri keremi koruyucam diye objektif degilsiniz fanatiklik seviyemi asiyor

Dakika 90 direk rakibin atsan is bitiyor
Takimin penalticisi degilsin artist artist topu aliyorsun benficada oynuyorum ben heyt cekilin bakim sonra disari vuruyorsun takim eleniyor

O dakikada o topu aliyorsan atacaksin
Cunku sen penaltici degilsin
Senin isin degil sen gorevli degilsin
Seninki simarilik artistlik baska birsey degil

Dakika 90 direk rakibin atsan is bitiyor
Takimin penalticisi degilsin artist artist topu aliyorsun benficada oynuyorum ben heyt cekilin bakim sonra disari vuruyorsun takim eleniyor

O dakikada o topu aliyorsan atacaksin
Cunku sen penaltici degilsin
Senin isin degil sen gorevli degilsin
Seninki simarilik artistlik baska birsey degil
Takımın o an penaltıcısı kimdi sahada merakımdan soruyorum çünkü 10 kere falan bu postu attın da. Ha illa bir penaltıcı varsa neden sorumluluk almamış benim görevim diye madem Kerem'in görevi değil?

Kerem'in maçası yemiş almış topu. Artist artist topu alıyor yazıyorsun ki burdan önyargılı yaklaştığın belli, sonra da korumayın fanatiklik yapıyorsunuz diyorsun.

Son zamanlarda en özgüvenli topçu kim milli takımda deseler Kerem denirdi ve kullanmak istedi, niye bu kadar şaşırtıcı oldu onu anlamadım.

Benfica'da penaltıcı kim bilmiyorum fakat o oyunda olmadığı anda Kerem kullanmak isterse emin ol kullanır kimse de ses etmez.

Şu iki maça bakıldığında tüm ihale o penaltıya yıkılmamalı ve sen bunu yapıyorsun gereksiz yere. Takım o kaçan penaltıyla elenmedi bu arada, golü olmayan Karadağ'dan 3 yediğin için elendi.

Takımın o an penaltıcısı kimdi sahada merakımdan soruyorum çünkü 10 kere falan bu postu attın da. Ha illa bir penaltıcı varsa neden sorumluluk almamış benim görevim diye madem Kerem'in görevi değil?

Kerem'in maçası yemiş almış topu. Artist artist topu alıyor yazıyorsun ki burdan önyargılı yaklaştığın belli, sonra da korumayın fanatiklik yapıyorsunuz diyorsun.

Son zamanlarda en özgüvenli topçu kim milli takımda deseler Kerem denirdi ve kullanmak istedi, niye bu kadar şaşırtıcı oldu onu anlamadım.

Benfica'da penaltıcı kim bilmiyorum fakat o oyunda olmadığı anda Kerem kullanmak isterse emin ol kullanır kimse de ses etmez.

Şu iki maça bakıldığında tüm ihale o penaltıya yıkılmamalı ve sen bunu yapıyorsun gereksiz yere. Takım o kaçan penaltıyla elenmedi bu arada, golü olmayan Karadağ'dan 3 yediğin için elendi.
Uzatmaya gerek yok ama yedekler dahil penalti attirmayacagim tek adam keremdir

Bak samet gelsin vursun merih filan vursun kaleci mert vursun kerem vurmasin

Adamin sorunu zaten bu kale agzindan kacirdiklari dengesiz oyuncu

Geleneksel YK bir ekibe karşı mağlubiyetimizi almışız. Elhamdülillah

Rezilliğin daniskası bir sonuç. Kerem penaltıda fişi çekseydi bu sonucu kimse sallamazdı. Büyük talihsizlik.

DY bir herifi de maçın yıldızı yapmaları cabası. Armut team

O zeminde o yağmur altında ileri hattı arda-yunus-kerem-kenan gibi topla iş yapacak adamlardan kurmak neyin kafasıydı hala anlayamadım. Bu maç kenan karamanlık, serdar dursunluk , umut nayırlık maçtı kadroda ne kadar fizikli herif varsa ileri atmamız gerekiyodu bir de saçma sapan havadan orta açtık durduk 1.70 adamlara taktiksel olarak kaybettik bu maçı başka bir şey değil. Emirhanla Cenk'in performans da ibretlikti

Abi hicbiri tutmadi
Zeytingergin.webp

özet izliyorum şimdi

kerem dk 27'de gene plaseyi fazlasıyla sağa vurup auta atmış.

Yunus gene karşı kaşrıya bitirememiş. ama çok kısa sürede vuruş yapmak durumda kalmış o kadar abartmamak lazım

yediğimiz gollerin hepsi fiyasko.

hakettiğimiz skoru almışız - rezalet zemin üstüne yağmur..

Kenan dışında etkili olan olmamış pozisyonlar açısından - arda bir yerde arka direğe orta yerine çaprazdan gene kale düşünmüş , bedava gol orta açsa mesela .

herhangi bir yerde öne geçsek alırmışız maçıda.

Montellq hoca değil hakan calganoglu kenan oyuncu değil ciler pusudan çıktı mi

Uzatmaya gerek yok ama yedekler dahil penalti attirmayacagim tek adam keremdir

Bak samet gelsin vursun merih filan vursun kaleci mert vursun kerem vurmasin

Adamin sorunu zaten bu kale agzindan kacirdiklari dengesiz oyuncu
şöyle postlar atıp başkalarına fanatiklik yapmayın demek ne komik

samete kullandırırmış bak sen yaw :asd:

Geri
Üst Alt