Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
A grubu bye bye. Playoffa belcika filan gelirsmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'nın çamurlu formasıyla haber başlıklarını birazdan görmeye başlarız.
Ikiside konusulmali bugun hava sartlari geregi hangi oyunu hangi oyuncuyla oynarsan oyna o adamlarin fizigine karsi koyamazsinZaten bu zihniyet yüzünden gram ilerlemiyoruz, bugünkü maçta yapılan hata cümbüşünü konuşmak yerine kaçan 1 topun derdine düşmek komik geliyor bana ki o maçta liderliği kaybetmedik... Bugün çıkardığı rezil 11 ve oyun planı, değişiklikler, kötü zemine önlem alıp uzun top oynatmamak yenilgiye ve liderliği kaybetmemize neden oldu.
Takımın o an penaltıcısı kimdi sahada merakımdan soruyorum çünkü 10 kere falan bu postu attın da. Ha illa bir penaltıcı varsa neden sorumluluk almamış benim görevim diye madem Kerem'in görevi değil?Dakika 90 direk rakibin atsan is bitiyor
Takimin penalticisi degilsin artist artist topu aliyorsun benficada oynuyorum ben heyt cekilin bakim sonra disari vuruyorsun takim eleniyor
O dakikada o topu aliyorsan atacaksin
Cunku sen penaltici degilsin
Senin isin degil sen gorevli degilsin
Seninki simarilik artistlik baska birsey degil
Uzatmaya gerek yok ama yedekler dahil penalti attirmayacagim tek adam keremdirTakımın o an penaltıcısı kimdi sahada merakımdan soruyorum çünkü 10 kere falan bu postu attın da. Ha illa bir penaltıcı varsa neden sorumluluk almamış benim görevim diye madem Kerem'in görevi değil?
Kerem'in maçası yemiş almış topu. Artist artist topu alıyor yazıyorsun ki burdan önyargılı yaklaştığın belli, sonra da korumayın fanatiklik yapıyorsunuz diyorsun.
Son zamanlarda en özgüvenli topçu kim milli takımda deseler Kerem denirdi ve kullanmak istedi, niye bu kadar şaşırtıcı oldu onu anlamadım.
Benfica'da penaltıcı kim bilmiyorum fakat o oyunda olmadığı anda Kerem kullanmak isterse emin ol kullanır kimse de ses etmez.
Şu iki maça bakıldığında tüm ihale o penaltıya yıkılmamalı ve sen bunu yapıyorsun gereksiz yere. Takım o kaçan penaltıyla elenmedi bu arada, golü olmayan Karadağ'dan 3 yediğin için elendi.
evet sebebi belli oldu maç sonucunun...Karadag - turkiye ms2
Turkiye u21 - sırbistan u21 ms 1
Turkiye u20 - surbistan u20 2.5 üst
@Murat Durmaz ?
Abi hicbiri tutmadiKaradag - turkiye ms2
Turkiye u21 - sırbistan u21 ms 1
Turkiye u20 - surbistan u20 2.5 üst
@Murat Durmaz ?
skoru sonuç bilememişim ama banko Kaos tutmuş...zorlu son 10 dkda 1-2 yapacağımız maç.
karakterimizde rahat işler yok - Kaos olmak zorunda
Abi hicbiri tutmadi
Murat kosova'dan rahatsızım. Kerem çok kötü vurdu falan diyor. Arda'ya toz kondurmuyor @Egemen Bayrak
şöyle postlar atıp başkalarına fanatiklik yapmayın demek ne komikUzatmaya gerek yok ama yedekler dahil penalti attirmayacagim tek adam keremdir
Bak samet gelsin vursun merih filan vursun kaleci mert vursun kerem vurmasin
Adamin sorunu zaten bu kale agzindan kacirdiklari dengesiz oyuncu