UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:6 | Karadağ 3-1 Türkiye | MS | 19 Kasım | TV 8

Bu sefer cesaret edemezler her seferinde bizi sınıyorlar eğer boşta hocalar olmasa yine zorlarlardı ama boşta hocalar var.
Ankara diyorum cesaret edemezler diyorsun. Terim'i aldılar takımın başından zamanında. Okan Buruk en kolay yem. Hem de Galatasaray'ı bozmanın en kolay yolu.

Ankara diyorum cesaret edemezler diyorsun. Terim'i aldılar takımın başından zamanında. Okan Buruk en kolay yem. Hem de Galatasaray'ı bozmanın en kolay yolu.
Terim'in kopuşunda içerden kopuşta vardı iç kaos olmasa o kadar rahat koparamazlardı.

Okan hoca milli takım düşünecek bir hoca değil fırsat olsa bile düşünmez.

Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Dünya kupasına katılma yolunda çok da gerçekçi olmayan ekstra bir şans haricinde A ligine kalmanın bir avantajı var mıydı?

Daha doğrusu bu Uluslar Ligi neden oynanıyor

Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Dünya kupasına katılma yolunda çok da gerçekçi olmayan ekstra bir şans haricinde A ligine kalmanın bir avantajı var mıydı?

Daha doğrusu bu Uluslar Ligi neden oynanıyor
Yanlış bilmiyorsam grup 1'ncileri kendi içlerinde play off oynayacak yani 4-4-4-4 dağılım vardı kendi içlerinde yarı final + final oynayacaklar toplamda 16 takım eleme oynayıp 4 tanesi kalacak.

Ama şu an play off'dan A grubuna çıksak hiçbir şey değişmeyecek fırsatı kaçırdık.

Ege araç -dağhan kahraman-berat lus-furkan kocak-ogulcan yancel-ada yuzgec (altın gelecek)Allah şunları milli forma altında izletsin,amin ❤️

Tamda sirasi bence o macta o dakikada o penalti disari atilmaz penalti dedigin sey once cerceveye vurmaktir

Takimin en kotu bitiricilerinden biri o topu alip penaltiyi atamaz

Bu oyuncu bizde penalti atti mi ?
Benficada attirirlar mi ?

Topa bile yakalasamaz varsa hata herkes ceremesini cekecek

Bu hata Milli Takimin kaderini etkiliyor
Zaten bu zihniyet yüzünden gram ilerlemiyoruz, bugünkü maçta yapılan hata cümbüşünü konuşmak yerine kaçan 1 topun derdine düşmek komik geliyor bana ki o maçta liderliği kaybetmedik... Bugün çıkardığı rezil 11 ve oyun planı, değişiklikler, kötü zemine önlem alıp uzun top oynatmamak yenilgiye ve liderliği kaybetmemize neden oldu.

Geri
Üst Alt