Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.236
- 58.365
- 3.383
Hocaya dokunan gerizekalıdır
5 yıl kalsın
5 yıl kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konus hocam konusiçimizdeki irlandalılara gün doğdu
Ankara'dan 1 telefona bakar.Okan hocanın ismi düşse bile hoca o işlere girmez muhtemelen isim olarak Sergen ya da İsmail Kartal isimleri düşer.
Bu sefer cesaret edemezler her seferinde bizi sınıyorlar eğer boşta hocalar olmasa yine zorlarlardı ama boşta hocalar var.Ankara'dan 1 telefona bakar.
zorlama torrent hocan gelmeyecekAnkara'dan 1 telefona bakar.
siz de macaristanla berabere kalmıssınıziçimizdeki irlandalılara gün doğdu
Ankara diyorum cesaret edemezler diyorsun. Terim'i aldılar takımın başından zamanında. Okan Buruk en kolay yem. Hem de Galatasaray'ı bozmanın en kolay yolu.Bu sefer cesaret edemezler her seferinde bizi sınıyorlar eğer boşta hocalar olmasa yine zorlarlardı ama boşta hocalar var.
Terim'in kopuşunda içerden kopuşta vardı iç kaos olmasa o kadar rahat koparamazlardı.Ankara diyorum cesaret edemezler diyorsun. Terim'i aldılar takımın başından zamanında. Okan Buruk en kolay yem. Hem de Galatasaray'ı bozmanın en kolay yolu.
siz de macaristanla berabere kalmıssınız
@Uğur İzişin sevindirici tarafı 4 ay milli ara yok
Yanlış bilmiyorsam grup 1'ncileri kendi içlerinde play off oynayacak yani 4-4-4-4 dağılım vardı kendi içlerinde yarı final + final oynayacaklar toplamda 16 takım eleme oynayıp 4 tanesi kalacak.Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Dünya kupasına katılma yolunda çok da gerçekçi olmayan ekstra bir şans haricinde A ligine kalmanın bir avantajı var mıydı?
Daha doğrusu bu Uluslar Ligi neden oynanıyor
işin sevindirici tarafı 4 ay milli ara yok
Başlayan kadro yanlış idi, bu maç TD'ye yazar. Ancak hemen istifa istenmemeli.Eksikler çok belli etti. Özellikle defans Emirhan bu seviyede değil.
Zaten bu zihniyet yüzünden gram ilerlemiyoruz, bugünkü maçta yapılan hata cümbüşünü konuşmak yerine kaçan 1 topun derdine düşmek komik geliyor bana ki o maçta liderliği kaybetmedik... Bugün çıkardığı rezil 11 ve oyun planı, değişiklikler, kötü zemine önlem alıp uzun top oynatmamak yenilgiye ve liderliği kaybetmemize neden oldu.Tamda sirasi bence o macta o dakikada o penalti disari atilmaz penalti dedigin sey once cerceveye vurmaktir
Takimin en kotu bitiricilerinden biri o topu alip penaltiyi atamaz
Bu oyuncu bizde penalti atti mi ?
Benficada attirirlar mi ?
Topa bile yakalasamaz varsa hata herkes ceremesini cekecek
Bu hata Milli Takimin kaderini etkiliyor
Ada süzgeç büyüyüp de A takıma çıksın diye beklerken biz :Ege araç -dağhan kahraman-berat lus-furkan kocak-ogulcan yancel-ada yuzgec (altın gelecek)Allah şunları milli forma altında izletsin,amin![]()