UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:1 | Türkiye 4-0 Faroe Adaları | MS | 4 Haziran | TRT 1

Hahahah mala bak

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hayalimizdeki milli takım

f2ebe00319f5ad75afba85f7e4c2f72f.jpg

Aslında olan

eb47365a99bf6d4cf0c8073443130a3d.jpg

ekside fblıler kereme saldırıyor haha

orta sahan bok gibi olmaya görsün faroe adalarını açacam diye bile kangren oluyosun. bu sene orta sahaya 3 transfer yapmayacak herif başkanım diye gelmesin bize

Kuntz paşamız kendince en iyi 11'i çıkarmış. Yedekler oynasa neyse ama Halil Dervişoğlu hangi performansla milli takımda ilk 11 başlıyor anlamadım.

Kerem oyundan alindi

her halimiz geçiş takımı olduğumuzu gösteriyor

ben bu yoruma su yonden katilirim :

bugun macta 442 oynuyoruz. kagit uzerinde kolay,kollektif kurulumlarda 352 ile beraber eski donemlerde bolca tercih edilirdi. milli bazda fransa 90larin ortalari ve 2000lerin baslarinda etkili kullanmisti.

bize gelirsek,

biz son maclarda garip sekidle 3lu denemeye basladik,hatta playoff macindan birinde 3lu oynamistik yanilmiyorsam.
3lu hic hazir degiliz, sahsen daha 3luye gecis yapmadan belirtmistim neden yapamayacagimiza dair.

4lude - 442 ornk bu aksam, ferdi tipik 4lunun - bol bindirmeli ikiye bir kerem le yapmasi gerekirken orasi karambole dondu. kerem de bayagi vasatti bayagi top kaybetti. kerem'in bir diger hatasi fazla ciziye yakin oynamasiydi,tamam klasik 442 de bu normal fakat sol bekin enerjik sekilde hemen yani basinda bitiyorsa anlik kararla ice hafiften girmelisin arkaya kosu yolu acma adina... misal, ferdi bu tur bir kac kosu yapti ikisinde etkili ice orta yapti yerden.

dger kanatta, cengiz keza , muldur'un onunu bolca kapatti. kerem den ziyade, cengiz kulup takiminda da kurgu dizilis ne olursa olsun cengiz sabit cizgi kanatcisi gibi sahada yer aliyordu. bu da kanat bekin cikisina sekte oluyor haliyle.
muldur zorda kalindikca arkaya kacirildi. iki etkili yerden orta yapti , halil vs ice girmedi izledi resmen.

dorukhan elestiri almis. ben ilk yari ozelinde 442 de dorukhan'in asli gorevi olan DM hibrid gorevini yaptigini dusunuyorum. burda problem hakan onun partneri oldugu icin bir tik ondeki halil'in de o kumenin kosu yolunu kapadigi icin orda top goturemez olduk. bir tek kontravari pas oldu onda da golu bulduk sans golu.

defans hatti stoperlerin vasat sezon gecirdigini haftalardir yazdim farkli basliklar altinda. ne merih ne caglar ilk fransayi yendigimiz donemdeki gibi degiller. zaten tipoloji olarak pek tuttugum tur stoper degiller. asiri ozguvenli, topu geregidnen ayakta tutup ayagindan fazla acip kaybetme, ve atak yemeye meyilli secimler. bunlar tepe takim stoperlerinin yapmaktan imtina ettigi asiri hareketler. kollektif olarka sade topu pas atip bolgeni kolacan et gerisi gelir halbuki... ikisi de malesef yerinde saydi son 2 sezondur......

takimda tum org hakana birakilmis 2.plan at cengize o da saga ceksin sola ceksin ilerlesin.
cok yavasiz yavas kaliyoruz bu baglamda.

bu kurulumla cikacaksan, kanat beklerin kollektife cok uygunken onlerini acacak kurgu varyasyonlar denemeliydin kuntz hoca idmanlarda...

halil ilk yarinin kotulerindendi. cok top kaybetti. ice hic giremedi bile...

2.yari bari goller olsa da giden izleyiciler zevk alsa. oyun cok cok kotu ozetle.

Geri
Üst Alt