UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:1 | Türkiye 4-0 Faroe Adaları | MS | 4 Haziran | TRT 1

c5ffd651af02d6d5f5bf60b4b9e6dd019c16a5e0.jpg
tumblr_p30qyaGtKu1u8wonlo1_1280.jpg

panoramic-summer-sityscape-torshavn-town-panoramic-summer-sityscape-torshavn-town-colorful-morning-scene-streymoy-island-237977674.jpg

Yunus - Kerem kanatlarını bir izleyelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem niye oynuyor acaba şu dandik maçta

F.Adalarına karşı as kadro ha ...

Kendine çalışanlar kulübüne Kuntz'u da ekleyelim.

madem oynuyor kerem 3 gol 2 asist falan yapsın (Faroe adalrı ...6 gol falan atmamız gerekiyor nomralde)

faroe de *olsen'in yedek olmasina sasirdim...
gecen yil ulkesi adina milli takimdaki en formda ve dikkat ceken oyuncu idi,izledigm maclarda.
11 mac 5 gol 1 asist...faroe olceginde fena istatistik degil.
ligde de bu sezon 10 mac 5 gol 2 asist . oyun olarakta formda doneminde olmasina ragmen-yedek cikacak bu aksam..

bize donersek, burak milli takimi birakmasa, enes unal forma yuzu halen gormuyor olurdu. bu da teknik heyetin ayibi idi kendisinin cok formda bir sezon gecirmesine ragmen kimi zaman yedek , kimi zaman kadroya bile cagrilmayip- diger yandan sonuk bir sezon geciren burak'in kayitsiz sartsiz her maca cagrilip ustune ilk 11 cikmasi, trajik durumdu benim gozlemimde. her iki oyuncunun sezoncal ve donemsel form durumlarini karsilastirdigim vakit.......

simdi, mecbur, burak da birakmis, enes cik oyna diyor kuntz . cocugun hakkini cok onceden vermeleri gerekirdi formayi vererek........

yunus'un 2.yari mutlaka hemen girip oynamasini temenni ediyorum. kerem zaten enesle beraber maca damgasini vuracaktir. ikisininde birer golu olur tahminim...

Geri
Üst Alt