2.sayfa da belirttigim gibi, serdar dursun girmeliydi-efektif ve daha verimli bir tipoloji. degisiklikler olursa gol goller gelir akabinde tahmini yaparak noktalamistim devre arasi yorumu...
eldeki kadro da salt forvet oyuncu bir kendisi birde enes unal benim gozlemimde.
halil bizim icin bile yetersizdi, milli takim icin de ayni sey gecerli malesef......
avrupa sampiyonasi doneminde de belirtmistim ; kanimca , merih ve caglar as stoperimiz olamazlar ayni anda ilk 11de. belki birini idare edebilir ama ikisi ayni anda sahada 'asiri savruk ve dengesiz bir anlayistayiz toplu topsuz...
benim ideal stoper tandemim; ozan,kaan ikilisi veya en azindan bunlardan birinin ustteki ikiliden biriyle ekuri olmasi...
@Sami Karakoç
taci atan ferdi > defansla oynuyor(caglar)- akabinde caglar orda o pasi geri ferdi'ye atmamali idi, bu kare de en buyuk hata *caglar'in... basit denklemde bile sinifta kalmis malesef caglar. < epl de oynayan bir oyuncu, o bolge de nasil hareket etmesini en iyi bilenlerden olmali sahadakiler arasinda- illa pas atacaksa ya kaleciye oynamali ki, kaleci kendini gosteriyor,,,ya da uzun oynamali sol acik veya o civar bir yere havadan,,, ya da topu baski da taca atmali utanilacak bir durum degil neticede.....
ps:
yunus'u izlerim umuduyla bekledim de - olmadi...