Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.404
- 14.033
- 1.728
Bu Serdarin Milli Takimda 233 dakikada 7 golu oldu. Acayip bir istatistik. 7 macin 5i dandik takimlara karsi ama yinede her 34 dakikada bir gol atiyor herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben de anlamadım ritim bulsun diye tutuyorlar herhalde. ft de akbabayı böyle tutardı maçta berbat oynamasına rağmenCengiz e kulüp bulmaya mı çalışıyorlar ne yapıyorlar 90 dk oyunda kaldı.
Kuzey Kore'de haberlerde bugün İngiltere'ye 5-0 yendi milli takimimiz falan diye haberler çıkıyordu, ona benzedi buatılan gol 12 yenilen 0 hayalimizdeki türkiye üst lige çıkmayalım bu ligde kalalım bence
bu seviyenin üstü bizi aşarKuzey Kore'de haberlerde bugün İngiltere'ye 5-0 yendi milli takimimiz falan diye haberler çıkıyordu, ona benzedi bu![]()
NevzAt serdar kelleciye futbol öğretmeye kalkışıyor milli takım özelinde
ne dediyalnız serdar kelleci net saçmaladı kuntz konusunda
ama karşsında baya iq sorunlusu biri olunca saçmaladığı ortaya çıkmadı
Bütün maçları bu takımlarla yapsak adam milli takım rekorlarını alt üst eder.Bu Serdarin Milli Takimda 233 dakikada 7 golu oldu. Acayip bir istatistik. 7 macin 5i dandik takimlara karsi ama yinede her 34 dakikada bir gol atiyor herif
eed normalde bundan daha mantıklı yorum yapıyordudayalnız serdar kelleci net saçmaladı kuntz konusunda
ama karşsında baya iq sorunlusu biri olunca saçmaladığı ortaya çıkmadı
ne dedi
serdarı severim şaşırdım açıkcası.sanki bu takımların olduğu gruba onun yüzünden düşmüşüz gibi
portekizi niye eleyememiş filan
hiç değişmiyorlar
sanki bu takımların olduğu gruba onun yüzünden düşmüşüz gibi
portekizi niye eleyememiş filan