Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.496
- 106.107
- 4.738
Kaan umarim seni gsmizde izleriz bi gun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnadına tersime konuşmaya devam edersen sana saplanacak, akıllı ol.Serdar Dursun birazdan saplar
Fransa'ya attığı gol akıllarda @Murat Durmazkaan çok golcü bir stoper gibi geliyor bana hep
özellikle duran toplarda
çağlar ve merihden daha etkili hücumda
Mizahşörlerin diyarındaİzmir marşı söylenmekte sanırım popülasyonun çoğnlukla gotillerden oluşmadığı bi yerde maç
Salih'i geçen sene beleşe almak varken kapısında yatmak lazımdı.Milli takımın mevcut içinde forveti Umut Bozok olmalı bence. çünkü oyun içinde de en çok katkıyı o verir gibi. Onun dışında Cengiz takımdan çok kopuk oynuyor. Salih Özcan orta sahaya çok iyi olmuş yanında Hakan Ç yerine Orkun Kökçü daha iyi olabilir.
İlk 11 için net kötü bi transfer olur yedeğe de o kadar bonservis verme taraftarı değilim.İsterse 10 tane Gol atsın..Fransa'ya attığı gol akıllarda @Murat Durmaz
Fikir birliğine varamadığımız bir oyuncu olarak göze çarpıyor...İlk 11 için net kötü bi transfer olur yedeğe de o kadar bonservis verme taraftarı değilim.İsterse 10 tane Gol atsın..
Çokça önerildi forumda ama galiba kendisi de TR ligini düşünmüyor gibi haberler çıkmıştı Bjk falanda ilgilenmişti de. aDam şimdi Dortmund yaptı. Bu arada Yunus Akgün veya Kerem= Mert Müldür + Kaan Ayhan teklifine ne derdin? Ben kabul ederdim gibi.Salih'i geçen sene beleşe almak varken kapısında yatmak lazımdı.