UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:6 | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | MS | 25 Eylül | TV 8

Kötülemek istemiyorum ama madem yorum yapicaz söylemeden geçmek haksızlık olur. Bizim oyuncumuz diye torpilde gecemem. Yetenekli olduğunu düşündüğüm ama neden kendine çeki düzen vermediğini anlamadığım Kerem son zamanlarda gördüğüm en gamsız ve bencil futbolcu. Sahada Messi gibi takılıyor. Top kaybediyor. Kaptırdığı toplardan sonra asla geri dönmüyor eli belinde arkadaşlarının koşmasıni bekliyor. Buda yetmezmiş gibi ayağına gelen her topta yaptığı tek şey 3 kişinin içinden geçmeye çalışıp ya top kaptırmak yada pas vereceği yerde saçma sapan yerlere şut çekmek. Buna kimsenin bencil oynama yada bu şekilde oynama demedigini düşünmüyorum. İllaki uyarilmistir uyarılmasına rağmen bunları yapıyor. Büyük sıkıntı... Daha başka gördüğüm şeylerde var ama uzatmak istemiyorum. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama niyet ne olursa olsun bu şekilde oynamaya devam ederse kaybeder formayı. Tamam gol atmak istiyosun Kahraman olmak istiyosun ama Messi yeteneklerine sahip degilsen önce takım oyuncusu olmayı öğreneceksin

böyle kücük ülkelerle mac yapmamalıyız fifanın el atması gerek

irfan can fanboylari ne diyor acaba antu'da?

Emre B. hocam haric kimse milli takımı haketmiyor

Kerem takımın en iyisiydi her şeye rağmen. Bütün tehlikelirimizi kendisi meydana getiriyor.

Torshawnda yasamak nasil acaba

Yazlari bol yagmur
Kislari kar

kuntzla resmen portekizi eliyorduk elimizden kacirdik, ömrü hayatimizda hangi teknik adam bu seviyede top oynatmisti ben hatirlamiyorum. birazcik istikrar göstersek, sabir göstersek hersey bambaska olacak. TCde medya okadar güclüki istediklerini getittirir istedigini kovdurur, heryerde durduk yere kuntza karsi resmen savas acilmis durumda.

Beşiktaş Sergen’i
Galatasaray medyası Terim’i
Fenerbahçe medyası da Terim’i istiyor

Fenerliler Galatasaray’a tekrar gelmesin ister, Galatasaray’lıların yarısı da Galatasaray’ın başına gelmesin, diğer yarısı da lobi ve kadro yapsın TFF üzerinde diye.

Geri
Üst Alt