Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Yakisikli olan hakkindaki fikirlerinBurakin tabak cok kotu
Gsli burak giderse uzulurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakisikli olan hakkindaki fikirlerinBurakin tabak cok kotu
Gsli burak giderse uzulurum
Terim'in otoritesi 2011'de kaldı dostum. Son Terim dönemi gördüğüm en disiplinsiz Galatasaray'dı.Kızıyor bazı arkadaşlar benimde elestiridigim şeyler var ama Fatih Terim takımlarında kimse böyle vurdun duymaz oynayamiyo işte. Türk oyuncusunun dilinden maalesef Terim gibi otoriter hocalar anlıyo. Yabancı hoca iş ahlakı vs. kendi gibi düşünüyo. Oysa bilmiyo ki bizim oyuncularda is ahlakı yabancılardan çok daha düşük. Bana kimse 35 yaşındaki Metrensin topu kaybettikten sonra kalesine kadar koşup o topu geri alması ile 22-23 yaşındaki Keremin kaptırdığı top sonrası eli belinde beklemesini anlatamaz. Bu rezalet sadece bir örnek o yüzden keremin örneğini verdim. Genel anlamda çoğu Türk oyuncunun mantalitesi böyle maalesef...
@Recep YıldırımHalen acun’un kanalarını izleyenler mi var?
Tobe tobe huy mu degistirdinYakisikli olan hakkindaki fikirlerin
mac trtde bırı arkadası uyarsın
Türk futbolcusundan beklenir: gruplaşma,hizipcilik, teknik adamın altını oyma, takım içi haber yayma vs.Totalde de aynı menejerlik şirketi ile çalışan oyuncular sıkıntı çıkarır bu durumda.sabotaj diyorsun, dogru olabilir.
Messi top kaybı yapmadığı için Messi zatenbu kadar top kaybı messi'yi bile göze batırır abi
yil olmus 2023 hala acun yav, 5yillik reytingle tv8i aldi, bi 5 sene sonra nasayi alir![]()
Milli takim umrumda degil de kuntz kim de Turk milli takiminin basina geliyor allah askina ya?Medyada kuntza karsi operasyon dönüyor. Ilk kötü gidisatinda hemen basladilar gitsin falan demeye.
sen exxende izliyorsundurAcuna para kaptirmayiz biz. Herseyi yoluna yordamina uygun bir şekilde iptv uzerinden yapiyoruz![]()
Acunun torpilli elemanı kazanır ışte niye izliyorsun
sen exxende izliyorsundur![]()