UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:6 | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | MS | 25 Eylül | TV 8

Ciddi soyluyorum. Sabotaj olasiligi cok yuksek. Yoksa Faroe ye karşı bu durum aciklanacak bir durum degil. Kuntz ile kimya uyusmadi diyelim, ama bu denli bir düşüş normal degil

Boeyi türk yapalım beyler. Milli takımda oynasın. Gencecik adam

Kerem 'den yine isabetsiz pas! Okan Hoca 'm kara kara düşünüyordur ben bu rezil yerliler ile ne yapacam diye?

Eren lige iyi başladı. Kaç maçtır şaban gibi oynuyor. Türk futbolcularda istikrar yok
İyi falan başlamadı öyle zannediliyor. Hiçbir ekstrası olmayan standart dümdüz oyuncu, geçen sene 3/5 maç oynayınca millet bunu iyi oyuncu zannetti. Bizim ülkemizde genç bir Türk oyuncu oynamaya başlayınca iyi zannediliyor alakası yok. Halbuki geçen sene Kasımpaşa asıl çıkışı Ben Yunes solbeke evrilince yaptı birde adamın asıl bölgesi değil yani.

Boeyi türk yapalım beyler. Milli takımda oynasın. Gencecik adam

Alklima Turkiyede tatildeyken cebimdeki harçlık ile ekmegin yaninda aldigim Fotomac gazetesi geldi. Ordada Cassio Lincolnu Turk yapalim ve X takimini tokatlayalim vari bir haber vardi. Cok naiftik. Eve dönerken yuzumde kocaman bir gulumseme, hayaller

Milli takim umrumda degil de kuntz kim de Turk milli takiminin basina geliyor allah askina ya?

Kotu gidisat demissin de ne zaman iyi gittik
Ben kuntz büyük hoca ya da dogru isim falan demiyorum ki.

Ama herif bence su son lüksemburg macina kadar fena performans göstermedi. Elemelerde norveci gecip ikinci oldu, play offta portekize karsi deplasmanda kil payi elendi.
Nations leaguede de ilk 4 macta gayet iyi gitti. Bir tane lüksemburg beraberliginden sonra basinda hemen yerdiler adami. Ben bunun adaletli oldugunu düsünmüyorum.

Geri
Üst Alt