UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:6 | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | MS | 25 Eylül | TV 8

Ozan kabak güzellemesi yapan arkadaşlar vardi ben hep ağır bulmuştum bugün iki golde de hata yapmış şaşırmadım.
Metehan ve emin bayram ozan kabaktan çok daha iyi olacaklar.

Bu macta oynayan kimse milli takima cagrilmasin, kimse bizimkiler iyi onlar kötü gibi sacmasapan seyler söylemesin lütfen.

Kuntzla sampiyon olmustu ilk orada izledim. Bu sezon 1 2kez bundesligada birkac kez de milli takimda izledim. Bence orta saha icin havuzdaki iyi isimlerden biri
Habil dortmunndda oturuyormuş. Seni trolluyor herif

Millî takımın ay yıldızlı formasından başka millî olan bir şeyi kalmadı.
2000 li yıların başından sonra kulüp yöneticileri ve medyanın ektiği nefret tohumları günümüzde ağaç oldu ve sonuç ortada.
Futbolda siyaset her zaman vardı. Ancak son yıllarda daha etkili olmaya başladı. TFF yönetiminden hocalara kadar, futbolcu seçimine kadar siyaset yönetmeye başladı. Millî maçların İstanbul dışında oynanması da bunun bir göstergesi.
Yerli kuralı ile Ronaldolar Messiler geleceğini sandılar.
Yurt dışına transfer olanlar sezon sonunu göremediler.
Yurt dışı doğumlu gurbetçilerin peşine düştüler ama o da çare olmadı.
Alt yapıya bir düzen getiremediler. En son Rezerv Lig dediler onu da beceremediler.
Haliyle taraftarlar da tuttukları takımları, millî takımın üstünde görmeye başlayınca eski değerini de kaybetti millî takım.
Geçmis olsun.

Hakan, Cengiz ve Salih olsa bu mac cok farkli olurdu

berkan-ferdi top calma toplam 0

karşısında oynayan ortasahaların toplam top calma 12

Söyle düsünüyorumda, Milli Takim seviyesinde bir tane net oyuncu var o da Hakan Calhanoglu. Ikincide ücüncüde sunu kesin secerim diyebilecegim bir tane oyuncu aklimdan gecmiyor. Belkide abartiyor olabilirim.

O degil de ismail lüksemburg macinda son dakikalarda uzaktan o golü atmasa lüksemburg bizi bugün gececekti ve c liginde kalacaktik

Söyle düsünüyorumda, Milli Takim seviyesinde bir tane net oyuncu var o da Hakan Calhanoglu. Ikincide ücüncüde sunu kesin secerim diyebilecegim bir tane oyuncu aklimdan gecmiyor. Belkide abartiyor olabilirim.
Bu sezon basi Haaland Dortmunddan 75milyon avroya transfer oldu citye.

Bilgilendireyim dedim.

Geri
Üst Alt