Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.394
- 12.030
- 2.573
Soruya bak yavv
Götü yiyen bunlaeı şenola yada ftye sorsa ya
Götü yiyen bunlaeı şenola yada ftye sorsa ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru ama daha sonra Hamit'ten bu kuralı değiştirmesi beklenirken, bu kurala destek çıkmıştır.Yabanci sınırını getiren şenoldur
Türk medyasının nasıl b.ktan olduğunu söylediği için Kuntza teşekkür ediyorum
Gsmizi izlemeye 15 gün ara verdiren milli takımı kınıyorumkapatın milli takımı
Kimi oneriyorsun renktasKuntz boşuna demagoji yapmasın. Biz zaten gerçeklerin farkındayız. Kendisi o gerçekleri değiştirebileceğini mi sanıyor? Milli Takım ona birkaç gömlek fazla geldi. Bu geceden tezi yok gönderilmeli! Milli Takım için şu anda en doğru karar yerli bir teknik direktör getirmek.
bakis acını anliyorum, ama her teknik direktör altinda böyle dandik rakiplere karsi rezil olmuslugumuz var, sorun o koltukta değil benim kanatimce, baskası gelse yine tez zamanda böyle bi rakipe karşı takılcazrakip faroe adaları. üst ya da dengimiz takımlar olsa haklısın
Şu şekil birbirlerini tokatlarmak lazım
Kimi oneriyorsun renktas
Riza Calimbayin mt da basarili olacagina inaniyorum ama yabanci siniri hakkinda ne dusunur nasil bir kural getirir hic bilemiyorum.Rıza Çalımbay, Sergen Yalçın, Ersun Yanal.
Bu milli maçlar ülke puanına etki etmiyor mu? Takımlar puan kazandırdı derken bizim site kadar nüfusu olan takımlara yenilince kimse niye çıt çıkartmıyor?