UEFA Uluslar Ligi Final | İspanya 1-2 Fransa | MS | 10 Ekim | TRT Spor

Zaten penaltı ve kırmızı kart olaylarında saçmalayan VAR artık ofsayt pozisyonlarında da bana güven vermiyor.

güney avrupalı gevşekliği diye bir şey kesinlikle var. o yine ispanya golünden sonra devreye girdi

Lloris cok iyi cikardi. Olm gol atsin Ispanya uzasin mac, ne guzel izliyoruz.

Mbappe, attigi gole ragmen les abi. Bu ne lan, net 3 kacirdi.

fransa hücumcuları çok daha iyi. ispanyollar şutlarda beceriksiz

Ofsayt golle gelen kupa ,yakışır fransızlara

Ulan çok saçma bir organizasyon bu Uluslar ligi ama yarı final maçları da final maçı da çok heyecanlı geçti, hiç öyle grup filan izletmeden şu takımları bir daha yarı final oynatsınlar yine oturur izlerim

3 Uluslar Ligi maçıyla futbola duyduk

Bugün 10 dk izlesem de yetti.

İspanya acilen bir David Villa bulmalı, her kupaya talip olabilirler bu şekilde.

Son düzenleme:
ispanyayı çok beğendim ben. fransada pek iş yok. mbappe ölü. benzema takımın yarısı gibi bir şey.

ispanya bilhassa hücumda çok toy. fransız hücumcularının bitiricilikleri ispanyollarınkini tokat manyağı yapar.

ispanyanın biraz daha süreye ihtiyacı var. daha çok toylar. belki dünya kupasını falan kazanırlar. avrupada yarı final oynadılar. üstelik italyadan daha iyi oynamışlardı penaltı ile elendiler. burada da final oynadılar. sonuçta devamlı kafaya oynayan bir takım. biraz bitiricilik sorunu çözülse dünya kupası favorim olurlar. italya avrupa şampiyonasına başladığı formda değil. zaten yarı finalden itibaren düşüşe geçmişlerdi euro 2021de. fransa da dünya kupası şampiyonluğundan sonra düşüşte. türkiye maçında da görüldü zaten aşırı güçlü değiller ama süper bitiricilikleri var ilerde. 2 pozisyon ile maç kazanacak kalitedeler.

şuanki formları ile tabiki yorumlamak şimdiden erken olacak ama dünya kupasında final favorim ingiltere ispanya

avrupa şampiyonasında da italya-ingiltere finali tahmin etmiştim ve italyanın kupayı alacağını tahn etmiştim tr maçından hemen sonra. onu kayıpsız bildim. umarım dünya kupasında da yanılmam

Ofsayt golle gelen kupa ,yakışır fransızlara
olmayabilir,değişti o kural bildiğim kadarı ile,defans müdahale ettiği için bozuldu,saçma ama öyle muhtemelen..Fransa kadro kalitesi olarak bütün milli takımlardan ileride,sadece iyi bir td ye ihtiyaçları var..

İkinci yarı çok iyiydi. Fazlasıyla iyi futbol.

Geri
Üst Alt