2. yarı çok uzun süre sonra iyi top oynadı milli takım. Zeki'de biraz kafa olsa galibiyet işten bile değildi. Cengiz hakikaten ülkenin yetiştirdiği en büyük yetenek olur, inşallah üstüne koyarak devam eder. Ozan Kabak bugünün de hayal kırıklığı diye düşünüyorum. Kağıt gibi savunmacı olmuş iyice, gelen giden içinden geçiyor. İlk yarı Rusya, ikinci yarı biz hak ettik maçı. Sonuca göre hak yerini buldu diyebiliriz.

Ulan son 30 saniye kalmış, 2 oyuncu birden degistiriyorsun. Yuhhh, pes diyorum. Bunu yapması için de milyonlar kazanıyor.

Milli takımı Lazkopat'a emanet etmeyin yeter artık yahu. Başak balonları hariç harika bir milli takım var ama adam bu takımı yönetemiyor. Tamamen bireysel yeteneklerle gideceğiz euro 2020'ye. Vallahi Dick Advocaat bile olur gelsin takımın başına geçsin.

son 1 dakikada duran top olabilir ve hakanı çıkarıyor adam

2. yarı top oynatmadık Rusya'ya. İyiydik
İİk yarı tam tersi gibiydi ama ikinci yarı bizim istatistikler ilk yarının rusyasını pataklar büyük ihtimal

Şenolun hataları var eleştirilebilir ama oynattığı takımın ne oynadığı belli en azından, dağınık herkes ayrı yerde olmuyor. Kadronun potansiyeli çok düşük bi de kanat yok takımda, orta saha Ozan'a kalmış, forvet zaten hiç yok. Bu kadroyla fena iş çıkarmıyor yine de.

CSKAnin efsane bir bıyıklı hocası vardı Rusya'nın başındaki aynı adam mı hatırlayan var mı dediğim kişiyi ?
O Gazaev.Ruslarin(Sovyet Rusya)88 Avrupa şampiyonası finalinde turuncu damalı Hollandalı (efsane formadir) oyuncu Van Basten'den vole yiyen kaleci.Bu Cerisev, oğlu da oynuyor milli pardon Cercesov.karistirdim isimleri.

Geri
Üst Alt