Ozan biraz sen de merih gibi mahalle kabadıyısı gibi davran olum. Merih bok gibi oynasa da o tarzı yüzünden her maç iyi gözüküyor. Sen ne yapsan etsen onun kadar övülmezsin
burda merihi neden gömdün, yorum yazcam diye böyle muazzam mac cikarmis adami elestirme sebebini cözemedim kaldiki bu adam ayrica her mac efsane.

Cengiz çok klas topçu kendini bozmassa gelmiş geçmiş en büyük türk futbolcu olabilir ozan k çok iyi oynadı onu kötü gibi gösteren schalke 08 acilen git kurtar ordan kendini aslan parçası merihin maç eksiği olsada ölüsü sahaya kattığı ruh yeter asisti güzeldi hakan milandaki kadar iyi olmasada iyi oynadı bugün zeki biraz şut ve ortalarını geliştirse 1.sınıf bek olur çok kuvvetli ve sürati iyi sayılır.
sahanın en kötüleri : efecan milli takım seviyesinde değil lider takımda oynuyor diye oyuncu alınmaz kenan teknik olarak çöp ama fizik olarak ezilmiyor en azından ayakta kalıyor mahmutuda hiç beğenmedim

Gayet iyi hatırlıyorum tek maçı kaçırmadım. Forumdaki 20'lik delikanlılardan değilim ben kafa kağıdım gayet eski.
Bu takimdan birtek belki Merih-Caglar oynar o takimda. Geri kalan hicbir mevkiye bu takimdan oyuncu cikmaz. Bir karsilastirma yapilirsa gorulur. Ayrica o takim rustunu ispat etti. Bu takimin alacagi yol cok. Gelisimleri cok olumlu.

Gayet iyi hatırlıyorum tek maçı kaçırmadım. Forumdaki 20'lik delikanlılardan değilim ben kafa kağıdım gayet eski.
hatta şöyle söyleyeyim, çok iyi oyuncularımız vardı ama biraz da şanslıydık o turnuvada. Resmen Avrupa takımı çıkmadı karşımıza. İspanya gibi takımlar hakem şikesiyle Güney Kore'ye kırdırıldı. Turnuva boyunca oynadığımız en iyi maç 1-1 biten Kosta Rika maçıydı.

Bu takimdan birtek belki Merih-Caglar oynar o takimda. Geri kalan hicbir mevkiye bu takimdan oyuncu cikmaz.
(ekleme-tekrar)

Çok iyi oyuncularımız vardı ama biraz da şanslıydık o turnuvada. Resmen Avrupa takımı çıkmadı karşımıza. İspanya gibi takımlar hakem şikesiyle Güney Kore'ye kırdırıldı. Turnuva boyunca oynadığımız en iyi maç 1-1 biten Kosta Rika maçıydı.

(ekleme-tekrar)

Çok iyi oyuncularımız vardı ama biraz da şanslıydık o turnuvada. Resmen Avrupa takımı çıkmadı karşımıza. İspanya gibi takımlar hakem şikesiyle Güney Kore'ye kırdırıldı. Turnuva boyunca oynadığımız en iyi maç 1-1 biten Kosta Rika maçıydı.
Dunya sampiyonu Brezilya ile 2 kez oynadik. Oynadigimiz oyun belli. Avrupa takimi ciksada farketmezdi.

efecan yerine en azından yer sofrası ilk 11 başlamalıydı.

efecan kim kardeşim ya almanya yedeklerine bile üstünlük kuramayan birisi. gol attı diye ilk 11e koyan adamdan hoca falan olmaz

ayrıca birisi şu adama santraforların birini solda oynatmamasını söylesin artık

Nasıl bizde pasör ve oyunu yönlendirebilen adam yoksa, Milli takımda da yok şu an.

Orkun yapabilir mi bilmiyorum.

Şenör yakışmıyor bu milli takıma, başlangıç kadrosu tam bir fecaat. Acilen Köksal Baba üzerine salınmalı bu böyle gitmez.

2020'lı yılların futbolunda pas-tempo yaptıramayan t.d. ler yetersiz durumdalar. Bu kadar iyi bir milli takım havuzunu yetersiz ve vasıfsız birine emanet etmişiz...

Geri
Üst Alt