Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.567
- 4.260
- 648
2 dakika verdigi icinmi degistirmis? Yok artik. Adam harbi ucmus yav.Şenol Güneş: "Hiç oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. 5 dakika bekliyordum, 2 dk uzatma verdi."
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 dakika verdigi icinmi degistirmis? Yok artik. Adam harbi ucmus yav.Şenol Güneş: "Hiç oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. 5 dakika bekliyordum, 2 dk uzatma verdi."
![]()
burda merihi neden gömdün, yorum yazcam diye böyle muazzam mac cikarmis adami elestirme sebebini cözemedim kaldiki bu adam ayrica her mac efsane.Ozan biraz sen de merih gibi mahalle kabadıyısı gibi davran olum. Merih bok gibi oynasa da o tarzı yüzünden her maç iyi gözüküyor. Sen ne yapsan etsen onun kadar övülmezsin
Gayet iyi hatırlıyorum tek maçı kaçırmadım. Forumdaki 20'lik delikanlılardan değilim ben kafa kağıdım gayet eski.Abartmayalim. 2002 kadrosunu pek hatirlamiyor gorunuyorsun.
Bu takimdan birtek belki Merih-Caglar oynar o takimda. Geri kalan hicbir mevkiye bu takimdan oyuncu cikmaz. Bir karsilastirma yapilirsa gorulur. Ayrica o takim rustunu ispat etti. Bu takimin alacagi yol cok. Gelisimleri cok olumlu.Gayet iyi hatırlıyorum tek maçı kaçırmadım. Forumdaki 20'lik delikanlılardan değilim ben kafa kağıdım gayet eski.
hatta şöyle söyleyeyim, çok iyi oyuncularımız vardı ama biraz da şanslıydık o turnuvada. Resmen Avrupa takımı çıkmadı karşımıza. İspanya gibi takımlar hakem şikesiyle Güney Kore'ye kırdırıldı. Turnuva boyunca oynadığımız en iyi maç 1-1 biten Kosta Rika maçıydı.Gayet iyi hatırlıyorum tek maçı kaçırmadım. Forumdaki 20'lik delikanlılardan değilim ben kafa kağıdım gayet eski.
(ekleme-tekrar)Bu takimdan birtek belki Merih-Caglar oynar o takimda. Geri kalan hicbir mevkiye bu takimdan oyuncu cikmaz.
Dunya sampiyonu Brezilya ile 2 kez oynadik. Oynadigimiz oyun belli. Avrupa takimi ciksada farketmezdi.(ekleme-tekrar)
Çok iyi oyuncularımız vardı ama biraz da şanslıydık o turnuvada. Resmen Avrupa takımı çıkmadı karşımıza. İspanya gibi takımlar hakem şikesiyle Güney Kore'ye kırdırıldı. Turnuva boyunca oynadığımız en iyi maç 1-1 biten Kosta Rika maçıydı.
Dasaev olmasın oO Gazaev.Ruslarin(Sovyet Rusya)88 Avrupa şampiyonası finalinde turuncu damalı Hollandalı (efsane formadir) oyuncu Van Basten'den vole yiyen kaleci.Bu Cerisev, oğlu da oynuyor milli pardon Cercesov.karistirdim isimleri.